Exotan Florida stoel-bank teak loungeset - 4-delig

3586751
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Exotan Florida stoel-bank teak loungeset - 4-delig

De Exotan Florida is een prachtige loungeset met een natuurlijke uitstraling. Deze eyecatcher valt direct op door zijn teakhouten frame en de met wicker afgewerkte rugleuningen. Dus ben jij op zoek naar een loungeset met een natuurlijke en stijlvolle look die je terras laat stralen? Dan is de Exotan Florida de perfecte keuze voor jou! Of je nou met vrienden een borrel wilt drinken of na een drukke werkdag even wilt bijkomen in je tuin. Het kan allemaal met de Exotan Florida loungeset. Zie jij jezelf al loungen in deze schitterende eyecatcher? 

Materialen Exotan Florida teakhouten loungeset

Het frame en de koffietafel van de Exotan Florida loungeset zijn volledig vervaardigd uit FSC teakhout. Teakhout heeft een warme uitstraling en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Omdat het een natuurproduct is zal het ook zo z’n charmes gaan vertonen. Door de seizoenen heen zal het teakhout namelijk gaan verkleuren en kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit natuurlijke proces doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de Exotan Florida loungeset. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. De rugleuning en het zitvlak van de stoel-bank loungeset zijn gemaakt van wicker. Wicker is een kunststof draad welke met de hand gevlochten wordt. Dit materiaal wordt veel toegepast in tuinmeubelen en is dan ook perfect geschikt voor buiten. Benieuwd hoe je deze materialen het beste kunt onderhouden? Lees hiervoor het onderhoudsadvies.

Loungekussens van de Exotan Florida loungeset

De kussens van de Exotan Florida loungeset hebben een stevige vulling zodat je voldoende steun hebt in je rug. Om de kussens zijn hoezen van Olefin stof bevestigd. Olefin is een stevige stof welke bestand is tegen een klein regenbuitje. Daarnaast zijn de hoezen afritsbaar zodat je ze uit kunt wassen op 30 graden. Voor een langere levensduur adviseren wij om de kussens na gebruik op een droge en geventileerde plek op te bergen. Bijvoorbeeld in de schuur of in één van onze handige opbergboxen.

De Exotan Florida teakhouten loungeset bestaat uit:

1x 2-zits bank
2x Loungestoelen
1x Loungetafel

Specificaties

  • Merk: Exotan
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7423447033036
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 182x182 (LxB)
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten