Exotan La Vida middenelement antractiet/teak

3304665
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Exotan La Vida middenelement

De La Vida loungeset van Exotan breidt je eenvoudig uit met dit middenelement. De loungeset wordt groter met stapjes van 70 cm. en uiteraard komt er een zitplaats extra bij. Ook is het mogelijk om dit lounge gedeelte te gebruiken als loungestoel. Het frame van het La Vida middenelement is van antraciet aluminium. Het hout dat gebruikt wordt is Teak. Beide materialen zijn onderhoudsvriendelijk. 

Materialen van de Exotan La Vida middenelement antraciet

Zoals eerder aangegeven is het frame van de La Vida middenelement gemaakt van Aluminium. Hier is bewust voor gekozen, dit materiaal is namelijk erg sterk, licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Ook kan het niet gaan roesten zoals bijvoorbeeld ijzer. Kortom het ideale materiaal voor de Exotan La Vida loungeset. Het hout dat is gebruikt is teak. Teak is een natuurproduct. Door verschillende weersinvloeden kunnen er vlekken en haarscheurtjes in het teakhout ontstaan. Dit heeft geen invloed op de constructie van het product. Daarnaast kan teak verkleuren. Dit is normaal voor teakhout. Voor meer informatie over het beschermen en onderhouden van teakhout of aluminium, kijk eens bij ons onderhoud advies aan de linkerzijde. 

Het La Vida middenelement wordt uiteraard geleverd inclusief de comfortabele loungekussens en exclusief decoratie en loungeset. Liever eerst de Loungeset La Vida van Exotan bestellen? Dat kan hier! 

Vragen over de Exotan La Vida Middenelement?

Specificaties

  • Merk: Exotan
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8715322890612
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin

Beoordelingen

Gesponsorde producten