Fietscomputer - Mio Cyclo 215 - Full Europe

3195524
172.99
Je kunt 34 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 34 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BCC
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Cyclo 215 â?? Full Europe van Mio is de perfecte fietscomputer voor fietsers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk toestel. Het grote 3,5 inch touchscreen van de Mio fietsnavigatie is eenvoudig bedienbaar en duidelijk afleesbaar onder alle weersomstandigheden. Door de turn-by-turn navigatie wordt bij elke afslag aangegeven waar je naartoe moet. Doordat deze fietscomputer beschikt over ingebouwde ANT+ verbinding, kan er eenvoudig verbinding worden gemaakt met een draadloze hartslagmeter en cadanssensor. De Mio Cyclo 215 fietsnavigatie is ontwikkeld voor de sportieve recreatieve fietser, en heeft een gewicht van 146 gram.


De beste navigatie

De Cyclo 215 fietsnavigatie geeft bij iedere fietsinstructie een geluidssignaal, zodat je er zeker van bent dat je de juiste afslag pakt en niet ongewenst van de route afwijkt. Deze fietscomputer geeft verschillende mogelijkheden om te navigeren. De eerste en meest eenvoudige mogelijkheid is van A naar B navigeren. Hierbij krijg je de mogelijkheid om je eigen voorkeursroute te selecteren. De tweede mogelijkheid bestaat uit het gebruiken van de Suprise Me-functie. Bij deze functie kun je zelf ingeven hoelang of hoeveel kilometer je wilt fietsen. Vervolgens kiest de Mio fietsnavigatie zelf drie verrassende routes. Ideaal voor als je de regio al kent, of juist van een verrassing houdt in een omgeving die je nog niet helemaal kent. De derde mogelijkheid bestaat uit het importeren van nieuwe routes via de Mio desktop toepassing. Deze kun je vervolgens via je Mio Cyclo 215 op eenvoudige wijze importeren.

De Mio Cyclo 215 fietscomputer heeft een voorgeïnstalleerde fiets- en wegenkaart voor heel Europa. Dit betekent dat je op al je fietsvakanties gebruik kunt maken van deze fietsnavigatie, en hiermee de mooiste, indrukwekkendste en meest verassende routes aflegt.


Uitgebreide functies

De Mio Cyclo 215 geeft verschillende trainingswaarden weer, waaronder:

 • Snelheid
 • Afstand
 • Tijd
 • Calorieverbruik
 • Hoogte
 • Hartslag (optioneel)
 • Trapfrequentie (optioneel)

Als je deze gegevens wilt bewaren, de routegeschiedenis wilt beheren of je fietservaring wilt delen met vrienden of familie kun je gebruik maken van de desktopapplicatie van Mio. Naast het verbinden met de Mio desktop app, kun je deze fietscomputer ook verbinden met Strava.

Eén van de andere functies is de Waar ben ik-functie. Deze functie geeft bij noodgevallen je exacte locatie weer (inclusief hoogte- en breedtegraad), waardoor je precies weet waar je bent. Zo is verdwalen verleden tijd en weet je dat je altijd veilig bent.

Een andere handige functie van de Mio Cyclo 215 fietsnavigatie is de toevoeging van de nuttige plaatsen (POI). Deze plaatsen bestaan bijvoorbeeld uit restaurants, fietswinkels en locaties voor noodsituaties. Zo kun je altijd wel een plaats vinden om een hapje te eten of een fietswinkel waar je de fiets kunt laten repareren. Met een batterijduur tot wel 10 uur hoef je niet bang te zijn dat je halverwege je fietsrit zonder navigatie komt te zitten. De meegeleverde USB-kabel zorgt ervoor dat je fietscomputer makkelijk op te laden is.

De Mio fietscomputer is voorzien van IPX5-behuizing, waardoor je fietsnavigatie onder alle weersomstandigheden beschermd is. Zowel met zonneschijn als met regen kun je de Mio Cyclo 215 probleemloos gebruiken.


Mio Cyclo 210 of Mio Cyclo 215?

Het grootste verschil tussen de Mio Cyclo 210 en de Mio Cyclo 215, is dat de Mio Cyclo 215 beschikt over een ingebouwde ANT+ sensor. Met een ingebouwde ANT+ sensor kun je gemakkelijk verbinding maken met een draadloze hartslagmeter en cadanssensor. Deze zitten niet standaard bij de Cyclo 215 inbegrepen. Bij de Mio Cyclo 215 HC zit de draadloze hartslagmeter en cadanssensor wel bij de prijs inbegrepen. De Mio Cyclo 215 is dus een sportievere variant van de Mio Cyclo 210.

Waar de Mio Cyclo 210 nog zwart van kleur was, heeft Mio de Cyclo 215 fietscomputer een wit kleurtje gegeven. Hierdoor ziet de fietsnavigatie er net iets flitsender uit dan zijn voorganger.

Specificaties

 • Merk: Mio
 • Verpakkingsinhoud: 1
 • EAN: 4713264284241
 • Kleur: Wit

Reviews

Gesponsorde producten