Finish Vaatwasmachinereiniger Citroen - 6 x 250 ml - Voordeelverpakking

3555915
21.98
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,2 Sterren
Finish Vaatwasmachinereiniger Citroen - 6 x 250 ml - Voordeelverpakking
21.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een mooi servies verdient het om blinkend te zijn. Maar hoe krijg je je servies nou gemakkelijk schoon en stralend helder? Gelukkig biedt Finish al 60 jaar oplossingen op het gebied van vaatwassen. Met de Finish vaatwasproducten kun je je servies gemakkelijk schoon of zelfs nog schoner krijgen.

Een schone vaatwasmachine is essentieel voor een schone vaat. Gun je machine alleen het allerbeste met Finish Machinereiniger Lemon. Deze machinereiniger rekent grondig af met opgehoopte vetresten en kalkaanslag, zelfs op de lastige plekken. De unieke formule met dubbele werking heeft een gele laag die vet losmaakt en een transparante laag die kalk oplost. Zo is je vaatwasmachine weer volledig schoon en fris.

De Finish Machinereiniger Lemon is eenvoudig in gebruik. Plaats de fles ondersteboven in het onderste rek van je vaatwasmachine en draai een programma op de hoogste temperatuur zonder servies. Na gebruik is je vaatwasmachine weer stralend helder, glanzend en fris. Je servies is ook schoner dan ooit tevoren dankzij de krachtige werking van Finish vaatwasproducten.

Specificaties

  • Merk: Finish
  • EAN: 6017451910936
  • Inhoud in liters: 1.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten