First Alert Angel Eye Brandblusdeken 1,00x1,00m

2365977
23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PimXL
4,4 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een branddeken zorgt ervoor dan een klein brandje kan worden gedoofd, doordat de branddeken zuurstof ontneemt van de vuurhaard. De dekens zijn gemaakt van ontbrandbare brandbare stoffen.


Waar is dit artikel voor geschikt:
Het brandblusdeken is ideaal voor het blussen van kleine vuurhaarden zoals bijvoorbeeld een vlam-in-de-pan of een prullenbakbrand. Let op: dit artikel is niet geschikt voor friteuse branden.


Hoe werkt een branddeken en waar te plaatsen:
Het branddeken wordt vastgepakt bij de hoeken waarna je deze deels om je eigen handen wikklt. Hiermee voorkom je dat tijdens het bestrijden van het vuur de handen worden verwond. Vervolgens dekt u voorzichtig, de gehele brandhaard met de branddeken. Tijdens het afdekken van de brandhaard dient u de deken altijd van u af te richten.Uitstekend geschikt voor gebruik in de keuken, werkplaats, magazijn, de garage of tijdens oud en nieuw.Wij adviseren een vet- of oliebrand niet met een blusdeken te blussen. Neem nooit een risico en stel persoonlijke veiligheid ALTIJD voorop!Wanneer u een blusdeken in huis heeft adviseren wij deze te gebruiken voor het doven van kleine branden.


Bij vlam in de pan of bij een olie of vet-brand doet u het volgende:
Laat een pan nooit onbeheerd achterBedek, indien mogelijk, uw handen / trek ovenhandschoenen aanZorg dat er een passende deksel in de buurt ligt en dek een brandende pan afmet een passend deksel (plaats de deksel van u af)Zet direct de warmtebron uit.Doe de afzuigkap uitLaat de pan staan totdat deze is afgekoeld (tenminste een uur)Is de brand groter dan de pan: alarmeer uw huisgenoten en verlaat uw huis. Bel 112 als u buiten bent.

Wij adviseren een vet- of oliebrand niet met een blusdeken te blussen. Neem nooit een risico en stel persoonlijke veiligheid ALTIJD voorop!
Wanneer u een blusdeken in huis heeft adviseren wij deze te gebruiken voor het doven van kleine branden.


Brandpreventieplan:
Wij adviseren minimaal 1 branddeken in huis te hebben welke op een herkenbare en toegangkelijke plek is opgeborgen. Bij voorkeur in de buurt van de keuken.


Tips & Tricks:
Monteer het brandblusdeken direct wanneer u deze heeft aangeschaft! Het meest gemakkelijk is om de branddeken direct op de muur te monteren, zodoende is deze gemakkelijk te vinden. Leer omgaan met een branddeken. Oefen de handelingen welke staan aangegeven op het product.
AngelEye
Wereldwijd is het merk AngelEye by FireAngel (voorheen First Alert®) de meest erkende naam als we het hebben over veilig wonen. First Alert produceert en verkoopt al meer dan 45 jaar veiligheidsproducten voor in huis. Het merk zet zich ten volle in om technologieën en veiligheidsproducten te ontwikkelen waarop mensen kunnen vertrouwen ter bescherming van zichzelf en hun gezinsleden.

Specificaties

  • Merk: First Alert
  • EAN: 0816317002930
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Afmeting (cm): 1,000x1,000 (LxB)

Reviews

Gesponsorde producten