Fiskars Kloofbijl X5 Met Beschermhoes 23 cm

Fiskars Kloofbijl X5 Met Beschermhoes 23 cm
Bekijk video(s)
1556771
46.89
Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warentuin
3.42 Sterren
  • De levertijd is 10 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fiskars Kloofbijl X5 - 23 cm Met Beschermhoes

De Fiskars bijlen serie is een ware revolutie van vakmanschap, bestaande uit vier universele bijlen voor hakken en vier kloofbijlen voor brandhout, verkrijgbaar in verschillende maten.

De bijlenserie is ontwikkeld volgens de Fiskars designfilosofie: duurzaam en ergonomisch tuingereedschap ontwikkelen, waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficienter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren. Het brede blad van Fiskars universele bijlen is zowel geschikt voor het hakken van hout als het precies verwijderen van takken en het maken van aanmaakhout. Het blad is in de steel geintegreerd en garandeert zo een optimale zekerheid.

Dankzij de optimale gewichtsverdeling tussen de bijlkop en de steel wordt een zeker, efficient en comfortabel gebruik mogelijk. De lichte, uit glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik en tegelijkertijd stabiel en duurzaam. Het handvat is in de steel geintegreerd en beschikt over een nieuw soort structuur, die vibraties absorbeert en een zeker houvast en aanrakingsgevoel biedt. De zekerheid wordt door het haakvormig gemaakte handvat verhoogd. Dit bij elkaar verhindert het glijden van de handen tijdens werkzaamheden.

Fiskars Bijl X5 Kopen

De vrijetijdsbijl X5 heeft een breed blad en is met name geschikt voor het splitsen en hakken van aanmaakhout, en heeft een kopgewicht van 0,390 kg. De bijl is gemaakt van FiberComp: uit glasvezel versterkt kunststof dat heel licht en extreem duurzaam is. De bijl heeft een uniek SoftGrip handvat: een comfortabel, ergonomisch gevormde grip, met antislip oppervlak. De bijlkop is volledig verwerkt in de FiberComp steel, wat de bijl veiliger maakt. De gewichtsverdeling van de bijlkop en de steel is optimaal in balans, waardoor je kracht optimaal wordt benut tijdens het kloven. Ook het haakvormig gemaakte handvat zorgt voor optimaal kloven.

Bij de bijl wordt een bladen-en transportbescherming geleverd.

De Fiskars Kloofbijlen zijn bekroond met de red dot design award best of the best 2010.

Specificaties

  • EAN: 6411501211231
  • Kleur: Zwart

Reviews

Gesponsorde producten