Fiskars Takkenschaar L92 Powergear - 54 cm

Fiskars Takkenschaar L92 Powergear - 54 cm
Bekijk video(s)
1556910
59.20
Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dechardon.nl
3.49 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
  • De levertijd is 3 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fiskars Takkenschaar L92 Powergear - 54 cm

Fiskars takkenscharen zijn voor vele werkzaamheden in de tuin geschikt. Het assortiment kenmerkt zich door lichte materialen en gepatenteerde mechanismen.

Alle Fiskars takkenscharen zijn ontwikkeld volgens de Fiskars designfilosofie: duurzaam en ergonomisch tuingereedschap ontwikkelen, waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficienter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren. Fiskars PowerGear takkenscharen zijn de beste in hun klasse vanwege het ergonomische ontwerp, de degelijke, duurzame materialen en het innovatieve, gepatenteerde transmissiemechanisme dat optimale snoeikracht biedt en het gebruiksgemak vergroot. Het unieke mechanisme zorgt ervoor dat de kracht wordt verdeeld over tandwielen, waardoor het snoeien van takken lichter en makkelijker wordt.

Fiskars Takkenschaar L92 Kopen

Fiskars PowerGear takkenscharen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en zijn alle voorzien van het gepatenteerde PowerGear-mechanisme. De PowerGear takkenschaar L92 is bijzonder geschikt voor het snoeien van fris groen, heggen en bomen. Het unieke, gepatenteerde transmissiemechanisme vermindert de weerstand tijdens het snoeien doordat de tandwielen de kracht verdelen. Het mechanisme maakt snoeien 3,5x makkelijker dan een standaard mechanisme.

De takkenschaar is gemaakt van FiberComp: uit glasvezel versterkt kunststof dat heel licht en extreem duurzaam is. De takkenschaar heeft een haakvormig ondermes voor het op de plaats houden van de tak. Ovale, stabiele aluminium armen. Mes en ondermes gemaakt uit gehard precisiestaal. Snoeicapaciteit tot 40 mm.

Specificaties

  • EAN: 6411501122605
  • Kleur: Zwart

Reviews

Gesponsorde producten