Fissaly® 15 Stuks Regenboog Happy Birthday Taarttopper & Caketopper Set – Taartversiering – Decoratie Topper

3720509
17.95 14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,4 Sterren
Fissaly® 15 Stuks Regenboog Happy Birthday Taarttopper & Caketopper Set – Taartversiering – Decoratie Topper
17.95 14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Is er binnenkort iemand jarig en ben jij van plan om een prachtige taart te maken? Dan is de regenboog taarttopper set van Fissaly® een geweldige aanvulling! Met deze feestelijke decoratieset zal de verjaardag van de jarige direct een geslaagde dag zijn. 

Feestelijke taartversiering
Een verjaardag zonder een overheerlijke taart is onmogelijk. Jij zal daarom alles uit de kast halen om er een geslaagde dag voor de jarige van te maken. Het begint dan met een prachtige taart versierd met feestelijke taartdecoratie. De regenboog taart- of caketopper set zal jouw taart nog net even wat mooier maken. De jarige zal bij het zien van de taart direct in de wolken zijn! 

Uitgebreide set  
De taarttopper & caketopper set bevat 15 artikelen om jouw taart volledig te kunnen versieren. Een kleurrijke regenboog is de blikvanger van de set. Daarnaast zitten er vijf losse wolken, twee losse steren en een maan in de set om jouw creatie nóg mooier te maken. Uiteraard kunnen ballonnen op een verjaardag niet ontbreken. In deze feestelijke decoratieset zijn daarom zes ballonnen aanwezig, zodat het feest helemaal compleet is. 

Eenvoudig in gebruik 
Natuurlijk wil jij dat taartversiering eenvoudig in gebruik is. Geen gefriemel met kleine onderdelen of een taart die inzakt bij het gebruik van de onderdelen. Deze regenboog taarttopper set is zo gemaakt dat jij zeer eenvoudig jouw taart, cake of gebak kan versieren. Dankzij de houten prikkers die bevestigd zijn aan de verschillende onderdelen prik jij binnen enkele seconden de versiering in de taart. Direct klaar om aan de jarige te geven!

100% Tevredenheidsgarantie
Vragen of hulp nodig? Het Fissaly® team staat altijd voor je klaar. Neem contact op en we helpen je graag! We geven je een 100% tevredenheidsgarantie.

Verras de jarige met een kleurrijke taart en bestel vandaag nog de regenboog taarttopper & caketopper set!

Specificaties

  • Merk: Fissaly
  • EAN: 8720094557274
  • Aantal stuks in verpakking: 13
  • Feestgelegenheid: Babyshower Communie Geboorte Kinderfeestje Themafeest Tienerfeestje Verjaardag
  • Kleur: Goudkleurig

Beoordelingen

Gesponsorde producten