Fopspeen Difrax 18+ maanden Natural Pure Evening

3680715
11.48
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Babydrogist-nl
2,4 Sterren
Fopspeen Difrax 18+ maanden Natural Pure Evening
11.48
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.
Fopspeen Difrax 18+ maanden Natural Pure | Evening Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Het Dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team, waaronder kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.
De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten. Fopspeen voor baby's 18+ maanden natural Pure in kleur Evening De fopspeen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.
  • De vlindervorm laat het neusje vrij
  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
  • Ontwikkeld door Difrax medisch team
Advies: vervang een fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of dit onbeschadigd is.
 

Specificaties

  • Merk: Difrax
  • EAN: 8711736549276
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten