ForDig Premium Nekkussen - Inclusief Slaapmasker & Oordopjes - Memory Foam - zwart

3725885
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fordig
4,1 Sterren
ForDig Premium Nekkussen - Inclusief Slaapmasker & Oordopjes - Memory Foam - zwart
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De trein naar dromenland heeft nooit vertraging met het ForDig premium Nekkussen! Dit ergonomische reiskussen voorkomt en vermindert pijnklachten door het corrigeren van je houding. Gemaakt van hoogwaardig memory foam met wasbare antizweet mesh hoes. De speciale treksluiting zorgt voor een unisex formaat en houdt het vliegtuig kussen altijd op zijn plek. Ideaal voor tijdens het reizen, werken en zelfs gamen. De travel pillow is oprolbaar en wordt geleverd met draagzak. En voor het perfecte dutje tijdens je reis krijg je er ook nog een luxe 3D slaapmasker en oordopjes bij. ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

Comfort zone
Nekklachten tijdens het werken, reizen of gamen wordt eigenlijk als heel normaal ervaren tegenwoordig, terwijl dat natuurlijk eigenlijk helemaal niet zo is. Een probleem dat echter verdwijnt als sneeuw voor de zon met het nekkussen van ForDig! Het ergonomische design van de travel pillow zorgt ervoor dat je nek recht op blijft, maar door de daling bij het middelste gedeelte je wel nog gemakkelijk naar links en rechts kan kijken. Het hoogwaardige memory foam laat je rustig naar dromenland reizen met precies de juiste ondersteuning. Daarnaast smelt je niet volledig weg door het ademende ultrazachte mesh aan de binnenkant. Tot slot past het kussen bij iedereen perfect, dankzij de speciale aanpasbare treksluiting.

Omdenken
Het ForDig nekkussen is speciaal ontworpen voor de echte dutjesliefhebbers, wanderlustige reizigers, workaholics en ook voor de fanatieke gamers. Of gewoon voor je vader die altijd zit te knikkenbollen op de bank wiens nek je graag beschermt. Door het oprolbare design met draagzak neem je het kussen gemakkelijk mee op roadtrip, vliegreis of naar kantoor. The sky is the limit!

Inhoud verpakking
-  1x ForDig Reiskussen
-  1x Luxe 3D Slaapmasker
-  1x Oordopjes
-  1x Draagtas

ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8719632459002
  • Materiaal vulling: Traagschuim
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Patroon kussens: Uni
  • Wasbare hoes: Ja
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Fluweel

Beoordelingen

Gesponsorde producten