ForDig Krijtstiften set 4 stuks voor krijtbord, schoolbord, spiegel en glas - Krijtbord stift - Porselein stift - Marker

3746830
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fordig
4,1 Sterren
ForDig Krijtstiften set 4 stuks voor krijtbord, schoolbord, spiegel en glas - Krijtbord stift - Porselein stift - Marker
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil je creatief zijn of gewoon wat opschrijven? Deze set van 4 witte krijtstiften zijn geschikt voor op je krijtbord, schoolbord, glas en spiegels. Maak mooie raamtekeningen met kerst, tijdens een grote uitverkoop van je winkel, carnaval en ga maar door. Ook geschikt voor whiteboards en (niet poreuze) krijtborden.

De krijtstiften worden geleverd in een set van 4en hebben een schrijfbreedte van 1-6 mm. Deze stiften hebben meer inhoud dan reguliere krijtstiften en gaan daardoor langer mee. Daarnaast beschikken deze krijtstiften over een verwisselbare beitel / kogel punt.

Hoe werken deze stiften?
Voor gebruik eerst stevig schudden en de punt van de stift een paar induwen en vasthouden. Hierdoor komt het krijt los in het reservoir en stroomt het naar de punt toe. De krijtstift is klaar voor gebruik. Maak de ondergrond waarop je gaat schrijven schoon, droog en vetvrij.

Als je klaar bent veeg je het raam, whiteboard of krijtbord makkelijk schoon met een natte doek. Let wel goed op bij krijtborden. Als deze poreus zijn kan het zijn dat deze niet meer goed schoon te krijgen zijn. Wij raden aan om eerst een klein oppervlak te testen.

Pluspunten
‚äï Non-Toxic, waterbasis
‚äï Verwisselbare beitel / kogel punt

Non-Toxic, waterbasis
Deze krijtstiften zijn op waterbasis gemaakt en hierdoor non toxic en geschikt voor kinderen boven 3 jaar. Tevens maak je hierdoor ramen, krijtborden etc na gebruik weer makkelijk schoon met een natte doek.

Verwisselbare beitel / kogel punt
De stoften beschikken over een verwisselbare beitel en kogel punt waardoor je verschillen stijlen kunt hanteren tijdens gebruikt. Ook is de punt van de stift hierdoor makkelijk te vervangen.

Specificaties
• Merk: ForDig
• Kleur: Wit
• Non-toxic: ja
• Geschikt voor kinderen: Vanaf 3 jaar

Inhoud bestelling
4 x Krijtstift wit

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8718868542533
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten