ForDig Verzwaringsdeken 7kg (150x200cm)

3720148
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deste korter je slaap, deste korter je leven, verleng daarom je tijd op deze aardbol met het ForDig verzwaringsdeken! Gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit gevuld met 7 kilo aan non-toxic glaszand, dat verpakt is in een 150x200cm dekbed. Te gebruiken als dekbed of luxe plaid op de bank door de universele antracietgrijze kleur. Ideaal voor iedereen maar uitermate geschikt voor mensen met mentale of fysieke klachten zoals angst, stress, reuma, ADHD, autisme en meer. ForDig bestaat alleen met en voor jou!

Van vroeger tot nu
Het menselijk brein en lichaam werken sinds het begin der tijden al samen. De zenuwen geven namelijk aan dat als er geen tot weinig druk is op het lijf, je in gevaar kan zijn en open staat voor gevaar. Terwijl dat juist hogere druk ervaren wordt als veilig en vertrouwt. Uit dit signaal wordt er in de hersenen de aanmaak van serotonine, dopamine en zelfs melatonine gestimuleerd. Iedereen weet tegenwoordig dat dit de hormonen zijn die jou gelukkig maken. Door deze stofjes daalt je stress, bloeddruk en hartslag. Dit is wat er allemaal gebeurd, zodra jij plaatsneemt onder het ForDig verzwaringsdeken!

Favoriete plek op aarde
Er is geen plek zoals je bed met het ForDig verzwaringsdeken. De 150x200cm is verdeeld in vierkantjes gevuld met minuscule glaskralen (425-850 micrometer), door de naden op deze manier wordt al het gewicht gelijkmatig verdeeld. Het 100% katoen zorgt dat de hitte niet blijft hangen maar je wel comfortabel bent. Je kan ervoor kiezen om de deken zo te gebruiken zonder een hoes, op de bank of op bed. Mocht je nu een echte home designer zijn, dan kan je natuurlijk ook een leuke overtrek eroverheen trekken.

Slaap volwassenen slaap
Laten we eerlijk zijn: slaap is heilig! Of je nu door bekende of onbekende redenen een slechte nachtrust hebt, het ForDig verzwaringsdeken kan iedereen helpen. Zeker mensen met bijvoorbeeld angst, stress, ADHD, Autisme, PTSS, Fybromyalgie of Reuma. De Dalai Lama zei ooit “Slaap is de beste meditatie”, daar valt geen discussie over te beginnen!

Voordelen
Verzwaringsdeken van 7 kilo
Gemaakt van 100% katoen
Gevuld met non-toxic glaszand
Luxe antraciet kleur
Geschikt voor iedereen
Ideaal bij lichamelijke en mentale klachten
Verlaagd stress, bloeddruk hartslag
Motiveert de aanmaak van serotonine, dopamine en melatonine
Hypoallergeen
Handig formaat van 150x200cm
Meerdere ForDig producten verkrijgbaar bij AY Commerce BV

FAQ
Welk gewicht deken heb ik nodig?
Er wordt aangeraden om ongeveer 10% tot 25% van je lichaamsgewicht te gebruiken. Hoe groter het deken, hoe hoger het gewicht moet zijn. Het ForDig verzwaringsdeken is 7 kilo en hierbij geschikt voor het merendeel van de volwassenen.

Moet ik rekening houden met een gewenningsperiode?
Jazeker, na jaren van slechte nachtrust moet je lichaam wennen aan de verlaging van alle symptomen die je slaap onderbreken. Bouw, als dit nodig blijkt, het gebruik van de deken langzaam op.

Hoe was ik mijn ForDig verzwaringsdeken?
Het is aan te raden om dit met de hand te doen, maar mocht je beslissen om de deken toch in de wasmachine te gooien. Kies dan voor een langzaam programma van maximaal 30 graden en controleer altijd of jouw trommel de 7 kilo wel aan kan.

Disclaimer
Bij ernstige slaapapneu raden wij aan om eerst te overleggen met je arts. Deze deken is daarnaast niet geschikt voor kinderen, houdt altijd rekening met het 10-25% lichaamsgewicht.

Inhoud verpakking
1x ForDig Verzwaringsdeken 7kg

100% Tevredenheidsgarantie
Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

Bestel vandaag en verleng je tijd op deze aardbol met de ForDig verzwaringsdeken!

Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8715342019369
  • Afmetingen dekbed (cm): 140x200

Beoordelingen

Gesponsorde producten