Schoonmaken begint bij blokker

Laat hier je ultieme schoonmaak tip achter en maak kans op het grote schoonmaakpakket t.w.v. 435.-

Van ramen lappen, stofzuigen en het huis dweilen tot je spullen sorteren, kasten slim indelen en je werkplek overzichtelijk inrichten. Schoonmaken en opruimen is leuk. Zeker als je het samen doet met Blokker, want bij ons vind je de handigste schoonmaakspullen, de mooiste opbergers en speciaal voor deze eerste weken van 2023 ook… Spotify-playlisten!

Dus trek je makkelijke kleren maar aan en ga lekker swingend schoon en opgeruimd het nieuwe jaar in!

Poets playlist

Schoonmaakpakket per ruimte

Muziek aan en gáán, het hele huis door met je stofzuiger, dweil, microvezeldoekjes, sopjes en wat al niet meer om je huis van de onderste tot de bovenste verdieping schoon te maken. De woonkamer, de keuken, de slaapkamer of badkamer… Waar je je ook op stort: voor elke ruimte vind je bij Blokker een handig schoonmaakpakket!

tip

Je keuken in één dag schoonmaken is best een uitdaging. Misschien handig als je het werk verdeelt over een hele week? Gebruik dan de Blokker microvezeldoek per dag: zeven microvezeldoekjes, voor elke dag één. Wel zo fris en hygiënisch!

tip

Ja, het kost allemaal wat moeite, maar gemak dient de mens. Gebruik daarom bijvoorbeeld onze Blokker raamzuiger BL-90001. Moet je eens zien hoe snel (én streeploos) je daarmee de ramen doet!  

tip

Een harde vloer in je slaapkamer? Met de Regulus Aqua PowerVac steelstofzuiger met dweilfunctie van Leifheit, stofzuig en dweil je in één beweging zonder onhandig slepen met emmers. De roterende reinigingsrol verwijdert vlekken en ander vuil eenvoudig in een oogwenk.

tip

Je zult ze waarschijnlijk niet vergeten, maar toch… De spiegels. Hoe je ze goed schoonmaakt? Spray er wat Glassex op en wrijf ze schoon met de Blokker microvezel glasdoek. Dag vette vingers en ander vuil!