Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon

Omschrijving

De Fysic FM-6700 seniorentelefoon is een mobiele telefoon voor senioren die zeer gemakkelijk is in gebruik.

Dit komt doordat de Fysic FM-6700 enkel is voorzien van de meest basisfuncties van een mobiele seniorentelefoon. Zo kunt u met de telefoon bellen en SMSsen, maar is het niet mogelijk om spelletjes op de telefoon te spelen of met de telefoon op het internet te gaan.

De toetsen van de Fysic FM-6700 zijn zeer gemakkelijk te bedienen. Er zit namelijk ruimte tussen de verschillende toetsen wat het per ongeluk indrukken van de verkeerde toets helpt voorkomen. De opdruk op de toetsen is extra groot en goed leesbaar. Ook zijn de toetsen van de Fysic FM-6700 verlicht waardoor de toetsen ook in het donker goed te lezen zijn. De Fysic FM-6700 is ook voorzien van een tweetal snelkeuzenummers aangeduid met "M1" en "M2".

Het scherm van de Fysic FM-6700 is overzichtelijk. Er wordt zo weinig mogelijk informatie op het scherm weergegeven en de tekst op het scherm is extra groot weergegeven.

De Fysic FM-6700 wordt geleverd met handige bureaulader waarmee u de telefoon kunt opladen zonder een kleine kabel in de telefoon te steken.

Tot slot is de Fysic FM-6700 voorzien van een alarmfunctie. Deze alarmfunctie kunt u activeren met behulp van de rode knop op de achterzijde van het toestel. Door de sos-knop gedurende 3 seconde ingedrukt te houden start de sos procedure. De telefoon zal een alarmgeluid geven om mensen in uw directe omgeving te waarschuwen. Tijdens dit alarmsignaal zal de Fysic FM-6700 een SMS bericht sturen naar het eerste noodnummer. Nadat het alarmsignaal is gestopt zal de telefoon het eerste ingestelde telefoonnummer bellen. Wanneer deze het gesprek aanneemt schakelt de telefoon automatisch over naar de luidsprekerfunctie. Neemt het eerste noodnummer de oproep niet aan, dan zal de Fysic FM-6700 de verbinding verbreken en de nood SMS versturen naar het tweede noodnummer en deze vervolgens bellen. Dit proces kan tot 5 personen benaderen met de noodoproep.


Productspecificaties van de Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon:

Afmetingen L x B x H: 51 x 113 x 13 mm
Gewicht: 147 gram
Afmetingen scherm: 1,8 inch
Duidelijk kleurendisplay Alarmtoets: tot 5 noodnummers bellen met 1 druk op de knopHandenvrij telefonerenIngebouwde zaklamp SMS functieInstelbaar bel- en gespreksvolumeTrilfunctieTelefoonboek met 300 geheugens3 directe snelkiestoetsenWerkt op alle aanbieders (SIM-Lock vrij) Dual band 900 / 1800MhzSpreektijd: 3 uurStand-by duur: 120 uurInclusief handig oplaadstation

Verschillende formaten Simkaarten:

In deze telefoon gaat een standaard formaat SIMkaart.

Bestel de Fysic FM-6700 Senioren mobiele telefoon gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • EAN: 8712412575114

Beoordelingen

Gesponsorde producten