Fysic FX-5520 DUO DECT telefoon

Omschrijving

De Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon is een draadloze huistelefoon voor senioren. De telefoon is gemaakt door Fysic, dat al jaren bekend staat om de seniorentelefoons die het bedrijf maakt.


Grote toetsen

De Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon is voorzien van extra grote toetsen. De toetsen van de Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon zijn voorzien van een zwarte opdruk en zijn wit van kleur. De toetsen van de Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon zijn tevens deels doorzichtig. Dit is gedaan omdat de toetsen ook verlicht worden op het moment dat u de telefoon gebruikt. Door de verlichting achter de toetsen worden de cijfers op de toetsen beter leesbaar en kunt u de telefoon ook in donkere ruimten gebruiken.


Duidelijk Display

De Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon heeft een groot en overzichtelijk display. Het display laat standaard niet alleen de tijd, maar ook de datum zien. Wanneer u het toestel gebruikt licht het display op en kunt u de informatie op het scherm duidelijker zien.


Groot bereik

De Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon is een draadloze seniorentelefoon. Dit wilt zeggen dat u de telefoon uit het basisstation kunt pakken en u deze overal kunt gebruiken. De telefoon heeft binnen woningen een bereik van maximaal 50 meter en buiten een maximaal bereik van 300 meter. Hierdoor is de Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon ook geschikt voor in grotere woningen.
Een ander voordeel van de Fysic FX-5520 senioren duo DECT telefoon is dat enkel het basisstation gekoppeld dient te worden aan het telefoonnetwerk. Het tweede DECT toestel communiceert namelijk direct met het basisstation en hoeft daardoor enkel op het elektriciteitsnetwerk te worden aangesloten.


Productspecificaties van de Fysic FX-5520 senioren DUO DECT telefoon:
Knipperende display- en toetsverlichting bij inkomend gesprekGrote verlichte toetsenGroot verlicht displayLuid gespreks- en beltoonvolumeHandenvrij telefonerenNummerherkenningTelefoonboek voor 50 nummersTerugbelfunctie voor laatste 10 ontvangen nummersKeuze uit verschillende beltonenDoorverbinden en conferentiegesprek (bij meerdere handposten)Weergave van tijd en datumBatterijniveau indicatieLuidsprekervolume instelbaarGeschikt voor hoortoestellen (H.A.C.)Wekkerfunctie stand-by (tot 100 uur) en gesprekstijd (tot 10 uur)Bestel de Fysic FX-5520 senioren DUO DECT telefoon gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • EAN: 8712412676910

Beoordelingen

Gesponsorde producten