Fysic Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS

Fysic Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS
Fysic Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS
Bekijk video(s)
2016782
89.25
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Aretha
4.41 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bent u op zoek naar een mobiele telefoon met GPS, fototoetsen én een SOS knop? Dan is de Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS echt iets voor u. Deze mobiele telefoon heeft een SOS noodknop waarmee er een bericht word gestuurd naar noodnummers met in dat bericht een GPS locatie. Daarnaast heeft deze telefoon ook fototoetsen. Zo kunt u dus letterlijk zien wie u belt. Heel erg handig dus.

De Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS heeft een aantal leuke functies. Zo zit er natuurlijk een SOS noodknop op met een GPS. Wanneer u deze knop indrukt wordt er een bericht met een GPS locatie verstuurd naar de aangegeven noodnummers. Zo kunt u dus snel hulp krijgen wanneer u dit uiteraard nodig heeft. Ook heeft de telefoon, zoals de naam het al zegt, fototoetsen. Vier om precies te zijn. Wanneer u een foto toevoegt bij het telefoonnummer, kunt u dus met één druk op zo’n toets degene bellen die op de foto staat. Erg handig dus. Overigens zijn alle toetsen vergroot zodat u minder fouten maakt bij het intoetsen.

De Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS heeft verder ook functies die normale telefoon ook hebben. Denk aan een camera, zaklamp en een FM-radio. Bij deze mobiele telefoon zit er ook een laadstation, hierdoor kunt u dus gemakkelijk uw telefoon opladen. U heeft voor deze telefoon geen abonnement nodig, de telefoon is dus SIM-lock vrij. Ook heeft de telefoon een SD kaart aansluiting, er past een SD kaart in van maximaal 32GB. Overigens is deze telefoon ook geschikt voor een 2G netwerk.


Productspecificaties Mobiele telefoon met fototoetsen en GPS:
SOS noodknop aanwezig: Ja;Aantal fototoetsen: 4;Grote cijfers en letters;Camera aanwezig: Ja;Geschikt voor hoortoestellen: Ja;Aantal Laadstation: 1;Inclusief zaklamp en FM-radio;Stand-by: tot 100 uur;Gesprekstijd: tot 10 uur;SIM-lock vrij;SD kaart: tot 32 GB;Geschikt voor 2G netwerk.

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • Merk: Fysic
  • EAN: 8712412579709

Reviews

Gesponsorde producten