Gadgy Suikerspinmachine GG0612

2076134
45.04
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gadgy
5 Sterren
Gadgy Suikerspinmachine GG0612
45.04
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze leuke Gadgy Suikerspinmachine GG0612 maakt suikerspinnen waar de hele familie plezier aan zal beleven! Houd jij zoals ons, ook zoveel van happen in een suikerspin? De Gadgy Suikerspinmachine GG0612 komt in een jaren 50 stijl zodat die leuk in de keuken zal staan. Gebruik de retro suikerspinmachine op kleine feestjes voor extra veel plezier!



Suikerspinstokjes en maatlepel

Begin direct met het maken van suikerspinnen met de 10 meegeleverde houten suikerspinstokjes. De handige maatlepel komt meegeleverd zodat je telkens de juiste hoeveelheid suiker kunt toevoegen. Draai de suikerdraden om je stokje heen en zie na ongeveer 5 minuten een heerlijke suikerspin verschijnen. Kies een lekkere smaak uit als vanillesuiker of frambozensuiker en je hebt die echte kermis suikerspinsmaak!



Harde snoepjes

De Gadgy Suikerspinmachine GG0612 komt met 4 handige zuignappen zodat je de machine tijdens een feestje vast kunt zetten wanneer iedereen ongeduldig op zijn suikerspin staat te wachten. Zoek je een suikerspinmachine voor een klein feestje dan zit je met deze fifties suikerspinmachine van Gadgy helemaal goed!

Specificaties

  • Merk: Gadgy
  • EAN: 8719075224434
  • Kleur: Rood
  • Afmeting (cm): 27,5x27,5x22 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten