Gadgy Wandrek Industrieel – Rond met 4 Planken - Wandrekken - Wanddecoratie Industrieel - Muurdecoratie Metaal Ø 42x10cm

3751659
35.04
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gadgy
5 Sterren
Gadgy Wandrek Industrieel – Rond met 4 Planken - Wandrekken - Wanddecoratie Industrieel - Muurdecoratie Metaal Ø 42x10cm
35.04
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Helemaal van nu, dit ronde metalen Wandrek van Gadgy! Dit mooie zwarte rek met plankjes is een schitterende wanddecoratie in de woon-, slaap- of kinderkamer, keuken, hal, op kantoor of in iedere andere ruimte. Het is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch als extra opbergruimte!
Vul het rek met planten, foto's, kaarsen of souvenirs, maar ook kruidenpotjes of toiletspullen en maak het een blikvanger in iedere ruimte.
Heel leuk voor jezelf, maar ook leuk om aan iemand anders cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een housewarming of verjaardag!

Klaar voor gebruik - Het wandrek wordt volledig gemonteerd geleverd en met de bijgeleverde schroeven, pluggen en schroevendraaier hang je het gemakkelijk aan iedere muur.

100% metaal - Het is volledig gemaakt van metaal, wat zorgt voor een schitterende strakke industriële uitstraling, maar door de neutrale zwarte kleur staat dit wandrek ook mooi in ieder ander interieur!

Robuuste kwaliteit – Door het stevige metaal waarvan dit rek is gemaakt, is het wandrek het erg stevig en robuust en gaat het lang mee.

Geschikt voor iedere ruimte - Dit leuke ronde wandrek staat mooi in elke ruimte: de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken, gang of iedere andere ruimte. En is ook heel praktisch als extra opbergruimte!

Voor al jouw favoriete spullen - Vul het rek met planten, foto's, kaarsen of souvenirs, maar ook kruidenpotjes of toiletspullen en maak het een blikvanger in iedere kamer.

Kenmerken:
- Materiaal: ijzer
- Formaat: Ø 42 x 10 cm
- Inclusief schroeven, pluggen en schroevendraaier

Specificaties

  • Merk: Gadgy
  • EAN: 8719075228081
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 42x42x10 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten