Garden impressions bloomington lounge diningset 5-delig organic grey

4,7 Sterren
3 beoordelingen
1767123
995.00
Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

In de Bloomington lounge-dining set kun je al je verwachtingen laten uitkomen. De dikke kussens zorgen voor een zeer hoog zitcomfort en de hoge tafel zorgt voor een comfortabele oplossing om je diner heerlijk buiten te nuttigen. In deze set organiseer je zonder enig probleem een barbecue voor je hele familie. Er is zitplaats genoeg voor iedereen! De set bestaat uit 2 bankdelen, die samen een hoekbank vormen. Ook krijg je bij deze set de mooie bijpassende tafel plus 2 hockers meegeleverd. De hockers gebruik je als voetenbankje, bijzettafel of als extra zitplaats.

Het frame van de Bloomington lounge-diningset is gemaakt van aluminium en het vlechtwerk is van kunststof. Het bijzondere aan dit vlechtwerk is, dat dit met de hand gevlochten is. Het tafelblad is gemaakt van glas. Dit is makkelijk schoon te houden. De kussens zijn gemaakt van een water-repellend polyester stof. Dit zorgt er voor dat de kussens licht water afstotend zijn en vuil afweren.


Over Garden Impressions

De producten van het Nederlandse kwaliteitsmerk Garden Impressions staan bekend om de hoge prijs kwaliteitsverhouding. Garden Impressions combineert design aan kwaliteit en betaalbaarheid. In het assortiment van Garden Impressions vind je een compleet aanbod van loungesets, dining meubilair, parasols en accessoires. Kortom, topkwalitiet tuinmeubels voor een topprijs!

Specificaties

  • Merk: Garden Impressions
  • Verpakkingsinhoud: Loungeset met krukjes en kussens
  • EAN: 8713002075205
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Wicker
  • Afmeting (cm): 250x203x85 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten