Garlando Club Indoor - Blauw - Garlando Club Indoor - Blauw

3684298
699.00
Je kunt 139 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 139 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NRG-FITNESS-BV
4,6 Sterren
Garlando Club Indoor - Blauw - Garlando Club Indoor - Blauw
699.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een indoor tennistafel geschikt voor intensief gebruik. Dat is de Garlando Club Indoor - Blauw.

De Club indoor is makkelijk te demonteren en heeft weinig opbergruimte nodig, Steeds met een blauw speelveld en een officiële wedstrijdmaat, is deze ping pong tafel ideaal voor intensief thuis, gemeentes, hotels, bedrijven of scholen.

Het frame is versterkt door horizontale dwarsbalken voor een uitstekende stabiliteit en stevigheid. Extra heb je de stelpootjes om de tafel te balanceren op schuine vloeren tot een helling van 30 mm.

Let dan ook op dat deze tafel maar liefst 100 kg weegt. In tegenstelling tot vele andere gelijkaardige tafels van 50 - 60 kilo heb je met de Club Indoor van Garlando een erg stevige tafeltennistafel voor in huis of je bedrijf

Het ergonomische ECS-systeem maakt het mogelijk om het speelveld met slechts één beweging en in de grootste veiligheid te openen & dus ook op te bergen.

ITTF goedgekeurde palen en net. Het net is tevens ook verstelbaar voor spanning. Verder voldoet de tafel aan de Europese veiligheidsregels EN 14468-1 en EN 14468-2.

Specificaties Garlando Club Indoor Tafeltennis

Afmeting speelveld: 274 x 152,5 x 76 cm Afmeting opgeklapt: 152,5 zonder net en 184 met net x 66,5 x 187 cm Gewicht: 100 kg voor intensief gebruik Frame: 30 mm dikte poederlak metaal met extra versteviging. Speelveld: 19mm dikke spaanplaatpanelen van hoge dichtheid met melamine coating & een anti-reflectie laag. Daarbovenop zit er rond het speelveld een extra dik zwart profiel van 36mm wat extra stevigheid geeft. ECS systeem: met 1 hand kan je de tafel makkelijk en snel opklappen, in alle veiligheid 8x rubbere coated wielen die 360 graden kunnen draaien inclusief rem-functie Op elke hoek verstelpootjes tot 30 mm om ervoor te zorgen dat de tafeltennistafel stabiel staat

Elke tafeltennistafel van Garlando is verpakt in een stevige dubbelwandige doos met extra randbescherming.

Specificaties

  • Verpakkingsinhoud: 1x Garlando Club Indoor - Blauw
  • EAN: 8029975920610
  • Buiten / binnengebruik: Binnen
  • Inklapbaar: Ja
  • Met wieltjes: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten