Garmin Approach S40 Premium GPS Golfhorloge - Lichtgoud Wit

Garmin Approach S40 Premium GPS Golfhorloge - Lichtgoud Wit
Garmin Approach S40 Premium GPS Golfhorloge - Lichtgoud Wit
Garmin Approach S40 Premium GPS Golfhorloge - Lichtgoud Wit
Garmin Approach S40 Premium GPS Golfhorloge - Lichtgoud Wit
Garmin Approach S40 Premium GPS Golfhorloge - Lichtgoud Wit
Bekijk video(s)
2370087
299.99
Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Relaxwonen
2.58 Sterren
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Stijlvol, licht GPS-golfhorloge met een in zonlicht leesbaar kleuren touchscreen van 1,2 inch,metalen rand en banden met snel sluiting voor eenvoudige verandering van stijl of kleur. Premium uitgevoerd.

De Garmin Approach S40 Premium GPS-golfhorloge met kleuren touchscreen is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, lichtgoud met wit en zilver met grijs) en ziet er geweldig uit om uw pols en op de baan. Het toont de afstand tot het begin, midden tot het einde van de green en tot hindernissen. En registreert automatisch de locatie en afstand van elke slag. U kunt ook de pin handmatig positioneren voor nauwkeurige slagen met uw Wedges. Voor meer automatische trackingmogelijkheden en een volledig overzicht van uw spel, kunt u het horloge koppelen met de optionele Approach CT10 clubtrackingsensoren. Gebruik de app samen met de Garmin Golf™ app (3 maanden gratis proefperiode) voor live scores, automatische scorekaartuploads en de mogelijkheid om al uw statistieken in real-time te bekijken tijdens het spel en na uw ronde op uw compatibele smartphone. Dankzij de extra smartwatch-functies kunt u hem de hele dag dragen en uw activiteiten tracken.

Draag 'm de hele dag
Zelfs als u geen golf speelt, is dit een stijlvol en licht accessoire. Het kleuren touchscreen van 1,2 inch heeft een aantrekkelijke metalen omlijsting en is net zo comfortabel in de stad als op de baan. Wanneer een subtiele verandering van stijl gewenst is, gebruikt u de bandjes met snelsluiting om snel van garderobe te wisselen.

Houd uw spel en scores bij
De AutoShot gametracker registreert automatisch de locatie en afstand van elke gedetecteerde slag langs de fairway voor nabeschouwing op de Garmin Golf app. Voor meer automatische trackingmogelijkheden kunt u het horloge koppelen met de optionele Approach CT10 clubtrackingsensoren.

Ga voor de pin
Green View geeft de daadwerkelijke vorm van elke green weer, waar u zich ook op de baan bevindt. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat.

Blijf op de hoogte
Synchroniseer de Garmin Approach S40 met uw compatibele smartphone om slimme meldingen ontvangen voor inkomende oproepen, sms-berichten, e-mails en andere meldingen die direct op uw pols worden weergegeven.

Ga de Uitdaging aan
Download de Garmin Golf app om aan klassementen deel te nemen op een van onze 41.000 golfbanen. Neem het op tegen uw vrienden met live scores, automatische uploads en de mogelijkheid om al uw golfstatistieken in real-time te bekijken tijdens het spelen en na uw ronde. Dankzij de activiteiten-trackerfuncties op het Approach S40 GPS-golfhorloge, zoals de bewegingsbalk, trilwaarschuwingen en metingen van het aantal calorieën en stappen, blijft u elke dag fit. Al uw statistieken worden verzameld zodat u deze kunt bekijken en analyseren op onze Garmin Connect online community.

Nog een ronde
Uw Garmin Approach S40 houdt u gemakkelijk bij met een batterijduur van maximaal 15 uur tijdens het golfen en maximaal 10 dagen in de smartwatch modus. Dus pak uw clubs en doe er nog eens 18.

Inclusief:

  • Approach® S40 wit
  • Oplaad-/gegevenskabel
  • Documentatie

Specificaties

  • Merk: Garmin
  • Merk: Garmin
  • EAN: 0753759230159
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Polyester

Reviews

Gesponsorde producten