Garneerset 8-delig - BergHOFF Essentials

Omschrijving

Garneerset van het merk BergHOFF.

Met deze 8-delige set word je binnen no-time een chefkok! De set bestaat uit:

1 citruszesteur van 13.5 cm om dunne reepjes uit citrusvruchten te snijden 1 dubbele meloenboller van 17.5 cm om meloenballetjes te maken 1 meloenboller klein van 13.5 cm om meloenbolletjes te maken 1 zesteur/ canneleur van 14 cm om uw citrusvruchten, komkommer of wortelen te garneren 1 boterkruller van 16.5 cm voor de mooiste boterkrullen 1 dunschiller van 16.5 cm voor perfect geschilde appels 1 appelboor van 18 cm om de klokhuizen uit de appels te verwijderen 1 etui om de garneerset in op te bergen

Pluspunten:

Een complete set in 1 Inclusief nylon opbergetui Roestvrijstaal

Minpunt:

Bevat geen messen

De Essentials serie bestaat uit de beste en handigste producten voor in de keuken. Deze producten zijn niet alleen handig, ze hebben ook een prachtig design waardoor je met deze producten de show steelt in de keuken! Deze collectie bestaat uit producten waar je niet zonder kan dus start bij de basis en breid zo je collectie steeds verder uit!

Het merk Berghoff is een internationaal merk dat prachtige en degelijke producten ontwerpt, maakt en levert voor dagelijks gebruik. Het merk Berghoff bestaat uit de series Leo, Gem, Ron, Outdoor en Essentials. Dit merk staat voor design, innovatie en kwaliteit, dit is ook goed merkbaar aan alle producten die vanuit een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt!

Specificaties

  • Merk: BergHOFF
  • EAN: 5413821079424

Beoordelingen

Gesponsorde producten