Gebor - Industriële Stellingkast Jim – 4 planken – 100x33x140cm - Wandkast – Open Boekenkast – Woonkamerkast –

2593455
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een goede stellingkast? Dan is de Jim stellingkast de beste keuze. Deze kast heeft namelijk 4 planken tot zijn beschikking, waar je veel spullen op kwijt kunt. Of je hem nu gaat plaatsen in de woning, schuur, garage of een opslagruimte, de stellingkast zal altijd zijn werk blijven doen. Ideaal voor bijvoorbeeld gereedschap en andere klusbenodigdheden. Doordat de stellingkast eenvoudig in elkaar te zetten is, kun je in een korte tijd gaan genieten.

Afmetingen voor alle soorten gereedschappen
De Jim stellingkast kent een hoogte van 140 centimeter. Hierdoor kun je ook de grotere objecten kwijt. Met een lengte van 100 centimeter is er ook voldoende ruimte om zaken naast elkaar te zetten. Heb je brede gereedschappen? Geen probleem. De diepte van de planken is 33 centimeter. Voldoende voor de meeste spullen. Alles staat te allen tijde veilig opgeborgen.

Deze stevige boekenkast heeft een prachtig vintage uitstraling, en past in ieder interieur met een industriële touch. Mooi afgewerkt met zwart staal en vier houtlook planken, dit is een kast waar je lang plezier van zult hebben! Het kruislingse frame aan de achterzijde zorgt ervoor dat je kast stabiel staat en geeft het geheel een stoere look. Afmetingen: 100x33x140cm.

Specificaties

  • Merk: Gebor
  • EAN: 8720359701497
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 18,5x35x144 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten