Geemarc DECT telefoon met SOS alarmknop

Geemarc DECT telefoon met SOS alarmknop
Geemarc DECT telefoon met SOS alarmknop
Geemarc DECT telefoon met SOS alarmknop
Geemarc DECT telefoon met SOS alarmknop
Bekijk video(s)
2038723
148.14
Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Connect Discount
3.07 Sterren
  • De levertijd is 3 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Geemarc DECT telefoon met SOS alarmknop is een combinatie tussen een reguliere DECT telefoon en een alarmknop.

De Geemarc combinatie maakt zowel gewoon bellen als het doen van noodoproepen gemakkelijk en mogelijk zonder ingewikkelde apparatuur in huis.

DECT toestel

De DECT telefoon van de Geemarc DECT combi is een reguliere DECT telefoon met extra hard geluid, grote toetsen en een duidelijk scherm. Het DECT toestel heeft daarnaast een kleine SOS knop aan de zijkant van het toestel. Het basisstation van het toestel beschikt over een geïntegreerd antwoordapparaat dat ook is voorzien van extra grote toetsen. Het bellampje aan de bovenkant van het toestel flitst wanneer u wordt gebeld. Zo hoort u niet alleen dat u wordt gebeld, maar ziet u het ook.

Alarmknop

De alarmknop van de Geemarc DECT combinatie is een handzame alarmknop die het mogelijk maakt om met een druk op de knop contact op te nemen met een ingesteld noodnummer. De alarmknop wordt geleverd met een halskoord waardoor u deze om de hals kunt dragen en niet hoeft vast te houden. De alarmknop is wit van kleur en voorzien van een opvallende rode knop. De achterzijde van de alarmknop is voorzien van twee snelkeuzenummers en een volumeregelaar. De alarmknop is voorzien van een klein LED lampje dat dient als batterijindicator. Brand het LED lampje rood, dan dient de alarmknop te worden opgeladen.


Productspecificaties:
HACInstelbaar ontvangstvolume: tot 30dBLuidspreker telefoonRegelbaar luidsprekervolumeTelefoonboek maximaal 50 nummersNummerherhaling voor de laatste 10 uitgaande gesprekkenP / T-kiesmodusR-knop voor wisselgesprekSneltoets naar telefoonboekSneltoets naar menuFlash-functie (100ms / 300ms / 600ms)Grote toetsen
Specificaties alarmknop:
5 knoppen op het apparaat:Volume +Volume -2 one-touch-geheugens1 SOS / beantwoorden van inkomende oproepen knopVerstelbaar belvolumeVerstelbaar luidsprekervolume (5 niveaus)Hands-free bedieningSignaaltoon wanneer de SOS-PRO 295 buiten bereik isVisuele batterijniveau-indicator (rode LED)Visuele indicator wanneer u een oproep ontvangt of tijdens een gesprek (groene LED)Bestel de Geemarc Amplidect DECT telefoon met SOS alarmknop gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Geemarc
  • Merk: Geemarc
  • EAN: 3521350008838

Reviews

Gesponsorde producten