Geemarc DUO DECT telefoon met antwoordapparaat

2041085
120.00
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,4 Sterren
Geemarc DUO DECT telefoon met antwoordapparaat
120.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het Geemarc DUO DECT telefoon met antwoordapparaat is een gebruiksvriendelijke huistelefoon set die bestaat uit twee DECT toestellen.

De Geemarc set is bijzonder geschikt voor senioren dankzij de bijzondere eigenschappen die specifiek zijn gericht op ouderen.

Extra hard volume

De Geemarc DUO DECT telefoon met antwoordapparaat heeft als eerste bijzondere eigenschap het harde geluid van het toestel. Met een enkele druk op de knop is het mogelijk om het gespreksvolume van het toestel te verhogen naar 30dB. Daarnaast beschikt het toestel over een luidsprekerfunctie voor een extra hard geluid. Ook de luidspreker is met een enkele knop te bedienen.

Grote toetsen

Voor extra gebruikersgemak is de Geemarc DUO DECT telefoon met antwoordapparaat ook voorzien van extra grote toetsen. De opdruk op deze toetsen is zo groot mogelijk gemaakt waardoor het aflezen van de cijfers op de toetsen gemakkelijker wordt. Om te voorkomen dat de gebruiker per ongeluk de verkeerde toets indrukt zit er ruimte tussen de verschillende toetsen. Hierdoor wordt het voelen van de juiste toets gemakkelijker en verkleint u de kans dat u de verkeerde toets indrukt.

Ingebouwd antwoordapparaat

De Geemarc DUO DECT telefoon beschikt over een antwoordapparaat die zich in het basisstation bevind. Het antwoordapparaat is dankzij de grote toetsen gemakkelijk te bedienen en het grote display licht rood op wanneer er berichten opgeslagen staan. Hierdoor kunt u gemakkelijk zien wanneer u een oproep heeft gemist en er een boodschap is achtergelaten. Het antwoordapparaat kan tot 14 minuten aan berichten opnemen (maximaal 59 berichten)


Productspecificaties:
HACInstelbaar ontvangstvolume: tot 30dBLuidspreker telefoonRegelbaar luidsprekervolumeTelefoonboek maximaal 50 nummersNummerherhaling voor de laatste 10 uitgaande gesprekkenP / T-kiesmodusR-knop voor wisselgesprekSneltoets naar telefoonboekSneltoets naar menuFlash-functie (100ms / 300ms / 600ms)Grote toetsenBestel de Geemarc DUO DECT telefoon met antwoordapparaat gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Geemarc
  • EAN: 3521350008500

Beoordelingen

Gesponsorde producten