Genius Window Wiper - 6-delige raamwisserset

3667837
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Compleet reinigingssysteem voor alle gladde oppervlakken
Reinigen, zemen en opbergen - alles in één set! Met de Genius Window Wiper krijgt u in een mum van tijd glanzende en streeploze resultaten. Reinig ramen, spiegels, tegels, douches en autoruiten en nog veel meer. U heeft nu nog maar één reinigingssysteem nodig voor al uw gladde oppervlakken!

De Genius Window Wiper zorgt voor gemakkelijke, gerichte en streeploze reiniging van vlekken. Het systeem bestaat uit 6 onderdelen: een grote raamwisser, wisserblad, microvezel-wisserovertrek, kuip en 2 universele stelen. Dankzij de grote wisser met ergonomisch ontwerp heeft u de perfecte oplossing voor alle raamafmetingen, inclusief lage ramen of grote glasoppervlakken zoals openslaande deuren en serres. Zelfs gebogen oppervlakken zijn geen uitdaging voor de Window Cleaner. Met zijn innovatieve flexibele siliconen lip past hij zich aan alle gladde oppervlakken aan. Doordat de speciale wisser het oppervlak snel droogt, is er geen kans op schimmel of kalkresten. Verder maken de golfachtige structuur van de microvezelhoes en de afstotende randen het schoonmaken eenvoudiger dan ooit tevoren. Na gebruik kan de Genius Window Cleaner ruimtebesparend opgeborgen met de handige tank, die ook ontworpen is als opbergcontainer.

Eenvoudig, nauwkeurig en snel
De bediening is heel eenvoudig. In de kuip kunt u een oplossing van water en een beetje afwasmiddel maken. Dompel de microvezel-voorwisser in de oplossing en maak het venster schoon. Neem na de natte reiniging de mopkop en druk deze met de noppenkant tegen het oppervlak zodat de siliconen het oppervlak raken wanneer deze wordt verwijderd. Met de raamwisser werkt u netjes en precies, want het opgevangen water loopt bij het verwijderen in het transparante opvangoppervlak onder de siliconen. Dit voorkomt waterdruppels op de vloer. Met de speciale rand kunt daarna uw ramen streeploos reinigen voor de perfecte glans.

Specificaties

  • Merk: Genius
  • EAN: 4023012150101

Beoordelingen

Gesponsorde producten