Gerimport - Glazenwasserset 4-delig – uittrekbaar steel 1.1M – Starterskit – Ramen reinigen - Raamwisser,

2395559
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Gerimport - Glazenwasserset 4-delig – uittrekbaar steel 1.1M – Starterskit – Ramen reinigen - Raamwisser,
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ruitenreinigingskit
Het wassen van je ramen is niet altijd een leuke klus. Je moet de ramen zemen, lappen en vervolgens ook droog trekken na het wassen. Dan heb je nog het onhandig gerommel met sponsjes en het dragen van zware emmers met water. Het aanschaffen van een glazenwasserset speciaal voor starters bestaande uit 4 handige delen is dan een uitstekend idee. Dankzij de handige telescoopsteel van de raamwisser bespaar je veel tijd en wordt het schoonmaken van je ramen een eenvoudige taak.
Wat is een ruitenreinigingskit?
Met een ruitenreinigingskit kan je zelf aan de slag met het wassen van je ramen. Het is namelijk van groot belang om je ramen, glazen en spiegels in je huis schoon te houden. Zo gaan je ramen langer mee en krijgt je woning een fris en onderhouden aanzicht. Deze handige glazenwasserset speciaal voor starters is ook te gebruiken voor het schoonmaken van je douche, je spiegel, je venster, glazen en de ramen van je auto.
Inhoud van de ruitenreinigingskit
De glazenwasserset is geschikt voor starters en bevat alle nodige componenten voor een mooi resultaat, ook als je nog geen ervaring hebt met het reinigen van je ramen.

De 4 delige set bestaat uit:
1x raamwisser
1x telescoopsteel
2x inwasser
De raamwisser
Bij het reinigen van je ramen is een goede raamwisser vrijwel onmisbaar voor een mooi resultaat. De raamwisser wordt gebruikt om de ruiten na het zemen weer volledig droog te trekken. Dankzij deze stevige en duurzame raamwisser krijgen je ramen een extra schoon effect.
De telescoopsteel
De set bevat een stevige en stabiele telescoopsteel die het wassen van zelfs de allerhoogste ruiten een makkelijk klusje maakt. Een telescoopsteel is een uitschuifbare steel waar de raamwisser aan wordt bevestigd zodat je zelfs op de aller moeilijkste plekjes schoon kunt maken. De telescoopsteel is uittrekbaar tot een hoogte van 1.1 meter. Dit maakt het veel eenvoudiger om te komen op hogere plekken voor het reinigen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van de ramen op de eerste verdieping of de begane grond.
De inwasser
De inwasser in deze set zorgt voor het voorkomen van strepen op je ramen en is eenvoudig te bevestigen aan de raamwisser met klittenband. Dankzij de kwaliteit van de vezels van de inwasser kan je na de reiniging glasheldere ramen verwachten als resultaat. De inwasser absorbeert het water waardoor het reinigen van grote ramen geen probleem is.
Afmetingen, kleur en materiaal
De componenten in het ruitenreinigingskit zijn blauw van kleur en gemaakt van kunststof. De telescoopsteel zelf is gemaakt van ijzer. Kunststof en ijzer zijn beiden duurzame en stevige materialen waar je 100% veilig mee te werk kunt gaan. De afmetingen van dit 4 delig ruitenreinigingskit zijn als volgt:

Afmetingen:    26x4x61cm
Gewicht:         600kg
Voordelen van de ruitenreinigingskit
Door dit 4delig ruitenreinigingskit aan te schaffen kan je van de volgende voordelen profiteren:

Je krijgt glasheldere ramen als resultaat.
Je bespaart tijd dankzij de vezels die extra water kunnen absorberen waardoor je grote oppervlaktes kunt reinigen in minder tijd.
De componenten in deze set zijn veilig te gebruiken.
Je kunt op comfortabele wijze je ramen reinigen dankzij de goede grip op de steel.
De stevige telescoopsteel is uittrekbaar waardoor je hogere plekken kunt bereiken.
Met deze inwassers ben je verzekerd van streepvrij drogen.
De componenten van de set zijn makkelijk schoon te houden.
De ruitenreinigingskit is voor zowel je binnen als buiten ramen te gebruiken.
Je kunt behalve ramen ook spiegels, douches, vensters, autoramen en dergelijke reinigen.

Streeploos drogen
Gebruik je een standaard raamwisser om je ramen na het reinigen droog en helder te krijgen? Dan zal je vast al hebben opgemerkt dat dit niet zo makkelijk gaat als het klinkt. Vrijwel elk raamwisser laat strepen achter, wat uiteindelijk voor een minder mooi resultaat zorgt. Met de raamwisser uit deze 4 delige ruitenreinigingskit ben je verzekerd van ramen die na afloop van de reiniging streeploos zijn.

Door dit ruitenreinigingskit van 4 delen aan te schaffen vereenvoudig je het glazenwassen aangezien je veel minder tijd nodig hebt om je ramen schoon te maken. Daarnaast ben je verzekerd van streepvrije ramen na het drogen en kan je zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen komen dankzij de uittrekbare microscoopsteel. Deze glazenwasserset is een echte aanwinst voor de schoonmaakroutine van de ramen in en rondom je huis.

Specificaties

  • Merk: Gerimport
  • EAN: 8430540489348
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Afmeting (cm): 26x4x61 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten