Gerimport - Multifunctionele inklapbare bijzettafel – 52x40x72cm – bedtafel – Laptoptafel – Inklapbaar

2398850
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Stuntwinkel
4,1 Sterren
Gerimport - Multifunctionele inklapbare bijzettafel – 52x40x72cm – bedtafel – Laptoptafel – Inklapbaar
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Verstelbare tafel
Ben je op zoek naar een handige kleine verstelbare tafel die geschikt is voor multifunctioneel gebruik? Je zou dan kunnen werken aan je laptop in je bed, of lekker eten en drinken voor de bank. Een verstelbare multifunctionele bijzettafel kan hierbij de ideale oplossing bieden. De verstelbare functie maakt het mogelijk om de tafel naar wens te kunnen aanpassen in hoogte en vervolgens weer opbergen na gebruik van de tafel. Deze multifunctionele inklapbare bijzettafel is voor elke woonkamer of terras de perfecte aanwinst.
Het belang van een verstelbare tafel
Een verstelbare tafel is een praktische en ruimtebesparende manier om gebruik te maken van de handigheid van een tafel, zonder dat je daar de ruimte voor hebt. De tafel is dankzij de verstelbare functie eenvoudig op te klappen en te gebruiken. Vervolgens kan je een verstelbare tafel na het gebruik weer schoonmaken en makkelijk opklappen en bewaren voor toekomstig gebruik. Je kunt een verstelbare tafel gebruiken voor schrijven, spelletjes, tekenen, lezen, werken en nog veel meer.
De multifunctionele inklapbare bijzettafel
Deze witte bijzettafel is inklapbaar en kan je overall inzetten dankzij het lichte gewicht van iets meer dan 1 kilogram. Daarnaast kan je de bijzettafel in hoogte verstellen zodat de hoogte wordt aangepast aan je huidige situatie. De bijzettafel is niet alleen duurzaam, maar ook stevig en vrij onderhoudsarm. Je hoeft enkel een vochtig doekje te gebruiken en de tafel is weer zo goed als nieuw. Daarnaast is de tafel goed schoon te houden waardoor de hygiëne van de gebruikers wordt gewaarborgd. De multifunctionele inklapbare bijzettafel is onder andere geschikt voor het lezen van een boek, het spelen van spelletjes, om aan te eten en drinken op bed of op de bank, om hapjes en drankjes op te serveren aan bezoek, om te werken met je laptop of speciaal als hulpmiddel voor oudere mensen.
De voordelen
De verschillende voordelen van deze verstelbare bijzettafel zijn als volgt:

De bijzettafel is overal inzetbaar, vandaar dat de tafel ook als multifunctioneel wordt beschouwd.
De multifunctionele bijzettafel is in hoogte verstelbaar.
Deze bijzettafel heeft amper onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken na gebruik.
Je kunt de tafel eenvoudig inklappen na het gebruik. Dit werkt ruimtebesparend aangezien je geen extra ruimte nodig hebt voor een bijzettafel.
De tafel is modern en past bij elk soort interieur.
De bijzettafel kan ook als decoratiestuk worden gebruikt.

Afmetingen van de inklapbare bijzettafel
Deze praktische inklapbare bijzettafel kan overal worden gebruikt en eenvoudig worden opengeklapt voor eenvoudig gebruik. Nadat je klaar bent met de tafel kan je met een simpele beweging de tafel weer inklappen voor eenvoudige opberging. Door het lichtgewicht hoef je geen zware tafel te tillen of verplaatsen. De afmetingen van de verstelbare tafel zijn:

Hoogte: 72cm
Lengte: 52cm
Breedte: 40cm
Gewicht: 1.2kg
Diepte: 0.093m3
De kleur en het materiaal
De multifunctionele inklapbare bijzettafel is verkrijgbaar in de kleur wit. Daarnaast dien je een keuze te maken uit de verschillende materiaalsoorten. Je kunt kiezen uit kunststof of metaal. De metalen bijzettafel is stevig, duurzaam en gaat lang mee. Daarnaast is het materiaal antiroest en geeft het metaal je woning een robuuste en strakke uitstraling. De bijzettafel van kunststof gaat net als metaal ook heel lang mee. Daarnaast is de kunststof bijzettafel eenvoudig te onderhouden. De mooie kunststof uitvoering geeft je huis een moderne look.

Ben je op zoek naar een kleine tafel die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken? Je kunt met een multifunctionele verstelbare bijzettafel voor de bank of op bed werken op je laptop, lezen, schrijven, eten, tekenen of een boek lezen. Of je nou kiest voor metaal of kunststof, de keuze is vooral afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Deze multifunctionele bijzettafel past bij elk soort interieur. De witte luxe kleur geeft je woning een moderne uitstraling.

Specificaties

  • Merk: Gerimport
  • EAN: 8430540831543
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Stijl interieur: Modern
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 40x62x72 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten