Gold Oxi Action vloeibare stof vlekkenverwijderaar 100ml

Omschrijving

De beste formule! Het resultaat in 30 seconden* Verbazingwekkende vlekverwijdering in 30 seconden* *sommige vlekken, zoals rode wijn, bietensap, frambozen, vruchtenthee, sojasaus, babyvoeding

Ingrediënten: 5-15%:bleekmiddelen op basis van zuurstof, niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, anionische oppervlakte-actieve stoffen. <5%: Geursamenstelling, Citronellol, Hexyl Cinnamal

Voorbereiding en toepassing:

Duster: Toevoegen aan waspoeder: dosering 1 x 100 ml. Zet de maatbeker direct in de wastrommel bovenop de was. Gebruik het wasmiddel zoals gewoonlijk.

Bevochtig: Voeg 100ml toe aan 4L water (MAX 40°C). Maximale inweektijd voor gekleurde stoffen -1h, witte stoffen -6h. Na het weken, wassen zoals gewoonlijk of grondig spoelen. Voor het beste resultaat in geval van vlekken, wrijf voor het spoelen.

Pijpen: Breng vlekkenverwijderaar aan (2ml). Wrijf de vlek (MAX 10min).

Vul de dispenser volgens de wasinstructies en plaats deze in de wastrommel. Volg altijd de aanbevelingen van de kledingfabrikanten op. Controleer voor gebruik de kleurechtheid door een kleine hoeveelheid van het product op een onzichtbaar deel van de stof aan te brengen. Spoelen en laten drogen. Na gebruik van Vanish, droog de stof uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht.

Gebruik alleen warm water voor de eerste vlekverwijdering. Voor de beste resultaten kan het nodig zijn om geselecteerde delen van het proces te herhalen. Gebruik geen Vanish als een droge wasbeurt wordt aanbevolen. Gebruik niet direct op metalen onderdelen zoals knopen of ritsen. Stel de met Vanish bevlekte stof voor het spoelen of de basiswassing niet bloot aan directe warmte of zonlicht. Laat de vloeistof niet uitdrogen op de stof (maximale contacttijd is 10min.)

Veiligheidswaarschuwingen: 

Nbsp;Bevat: Waterstofperoxide, Natriumzouten van C10-13-alkylderivaten van benzeensulfonzuur, C12-C14-alcoholen, geoxyethyleerd. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Blijf uit de buurt van kinderen. Indien nodig om medisch advies in te winnen, toon dan de verpakking of het etiket. Niet in de ogen, op de huid of op de kleding. Draag oogbescherming/gezichtsbescherming.

Oogbescherming:  Was voorzichtig met water gedurende enkele minuten. Verwijder de contactlenzen indien aanwezig en gemakkelijk te verwijderen. Ga door met spoelen. Bij inslikken:   als u zich onwel voelt, neem dan contact op met een POISON CENTER of een arts.

Verwijder de inhoud/container in overeenstemming met de lokale, regionale, nationale en internationale regelgeving. Maak je geen zorgen als contact met de huid resulteert in het bleken van de huid. Dit is tijdelijk en omkeerbaar. In geval van spatten, onmiddellijk afspoelen met veel water. In geval van een gevoelige huid is het aan te raden om beschermende handschoenen te dragen. Niet mengen met andere producten.

Specificaties

  • Merk: Vanish
  • EAN: 5900627067675

Beoordelingen

Gesponsorde producten