Goodmorning Dekbedovertrek Frits Roze-240x200/220

1578735
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving


Goodmorning dekbedovertrek Frits Roze

Goodmorning dekbedovertrek Frits Roze laat eindeloos veel ruitjes zien die op kunstige wijze in elkaar passen. De rustige rozetint is helemaal van deze tijd en geeft je slaapkamer een hippe uitstraling. Vervaardigd van heerlijk zacht katoen waaronder je het hele jaar door prettig kunt slapen.


Katoenen dekbedovertrek = een natuurlijk dekbedovertrek!

Dit dekbedovertrek is vervaardigd van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal afkomstig van de zaden van de katoenplant. Hoe kan het ook anders met zo'n ontwerp? Katoen heeft het allerlei eigenschappen die goed van pas komen bij de vervaardiging van beddengoed: het ademt goed, kan uitstekend vocht absorberen en gaat ontzettend lang mee. Nog een handigheidje? Dit dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Handig, want zo past 'ie om vrijwel ieder dekbed (lengtemaat 200, 210 en 220 cm) en heb je ook bij een wat hoger matras nog voldoende stof over om je bed keurig in te stoppen.


Over Good Morning beddengoed

Good Morning is altijd op de hoogste van de laatste trends en wat er hot en happening is in het seizoen. Daardoor ben je verzekerd van een modern dekbedovertrek dat voldoet aan de laatste mode. Voor ieder wat wils is er wel een ontwerp te vinden: van een dekbedovertrek met tekst tot een dekbedovertrek met grafische print. Bijkomend voordeel? De dekbedovertrekken van Goodmorning zijn vaak behandeld met een easy care finish, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden en te strijken zijn. Gun jezelf een kleine slaapkamer make-over en bestel Goodmorning dekbedovertrek Frits Roze eenvoudig online.

Specificaties

  • EAN: 8717285122991
  • Kleur: Roze

Beoordelingen

Gesponsorde producten