Grundig Selfie Ringlamp - met Statief - 210 cm - 3 Warmte- en Lichtstanden - USB - Ringlicht voor Smartphone

3805904
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
4 Sterren
Grundig Selfie Ringlamp - met Statief - 210 cm - 3 Warmte- en Lichtstanden - USB - Ringlicht voor Smartphone
29.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 27.64
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil je jouw fotografie skills naar een volgend niveau brengen? Of ben jij goed op weg om TikTok famous te worden? Dan past de Grundig ringlamp op statief perfect bij jou! Deze ringlight, ook wel bekend als TikTok lamp, heeft een telefoonhouder die universeel te gebruiken is. Daarnaast zijn zowel de ringlight als de telefoonhouder flexibel te verstellen en wordt de lamp geleverd met een in hoogte verstelbaar statief tot maar liefst 210 centimeter. Ideaal voor het vastleggen van een professionele foto of video.

Maak professionele opnames met je smartphone
Met de Grundig ringlight op statief maak je met jouw smartphone professionele en kwalitatieve foto's en opnames. Zo is de lamp met telefoonhouder perfect voor het filmen van vlogs, video's op youtube, livestreams en TikTok video's of Instagram reels. Daarnaast schiet je ook met gemak een professionele foto vanuit verschillende verstelbare hoeken. Zo hoef je nooit meer om hulp te vragen bij het maken van jouw nieuwste Instagramwaardige foto.

Verstelbare telefoonhouder en statief
Ook voor het maken van een foto of video in verschillende hoeken is de Grundig ringlamp ideaal. De hals is namelijk flexibel, draait maar liefst 360°, en plaats je daarom gemakkelijk in verschillende posities. Het bijgeleverde statief is daarnaast in hoogte verstelbaar tot een lengte van maar liefst 210 centimeter. Zo plaats je jouw smartphone gemakkelijk in de door jou gewenste hoek of positie. De telefoonhouder is universeel te gebruiken voor telefoons varierend van 58 tot 85 millimeter. 

Meerdere lichtstanden
Gedurende de dag en afhankelijk van waar in huis je jezelf bevindt zul je merken dat het licht en lichtinval continu veranderen. Ook hier is de ringlamp op voorbereid! Zo beschikt de lamp over een multifunctionele schakelaar waarmee je licht gemakkelijk kan dimmen of versterken afhankelijk van jouw voorkeuren. Een ander voordeel is dat de ringlamp maar liefst 3 lichtstanden heeft: cool, warm en neutraal. Pas de lichtstand aan naar de belichting in je omgeving of jouw huidskleur voor het mooiste resultaat. 

TikTok #ringlight challenge

Het is dé hype op TikTok dit moment met meer dan 500 miljoen views: de Ringlight challenge. Wat heb je er voor nodig? Een ringlamp, jezelf, een donkere kamer en #ringlight en voíla, in een klap ben je TikTok famous. Maar hoe maak je vervolgens de video?
  1. Begin met een alledaags voorwerp zoals een bord, lepel of stok. Vervolgens ga je in een verlichte kamer zitten en doe je alsof dit eenvoudige alledaagse voorwerp een wapen is of een soort kracht bezit.
  2. Daarna begint de overgang of transformatie waarbij je de lichten uit moet doen en de ringlamp van achter je rug vandaan moet halen.
  3. Laat in de video muziek en creativiteit het woord doen en vergeet niet om je video te delen met #ringlight. De Grundig Tiktok lamp is perfect voor deze trend. 
Details Grundig ringlamp
  • Ringlight 80 LED - 20 cm
  • Inclusief in hoogte verstelbaar statief: max. 210 centimeter
  • Multifunctionele schakelaar
  • Licht met 3 warmte standen: cool, warm en neutraal
  • Verstelbare lichtstanden
  • Flexibele hals - draait tot 360°
  • USB Powered
  • Universeel te gebruiken: telefoons van 58 - 85 mm
  • Specificaties: DC4.5V, 200mA, 1.5W

Specificaties

  • Merk: Grundig
  • EAN: 8711252249865
  • Type camerastatief: Lampstatief
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting (cm): 63x29x23,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten