H2O Steam FX Pro Stoomreiniger - Handstomer - geschikt voor Vloer, Bank en Kleding

2570791
69.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Stoomreiniger voor vloeren, gordijnen, kleding, meubilair en sanitair
De H2O Steam FX Pro is een krachtige stoommachine die zowel als handstomer als stoommop gebruikt kan worden. Het systeem combineert de schoonmaakkracht van een vloermop, met de veelzijdigheid van een in de hand gehouden stoomreiniger in één geweldig schoonmaaksysteem. Een systeem dat vrijwel ieder oppervlak in uw huis reinigt, opfrist, en ontsmet met stoom zonder toevoeging van chemische schoonmaakmiddelen.

Harde oppervlakkenreiniger
Het H2O Steam FX Pro stoomapparaat verwijdert kalkaanslag en zeepresten in de badkamer, maakt glazen oppervlakken, ramen, spiegels en roestvrijstaal weer streeploos schoon. Het toilet wordt hygiënisch schoon dankzij 110 graden hete stoom, zonder het gebruik van bleekmiddel of chemische toiletreiniger.

Vloer stoommop
Gebruik de stoomreiniger voor het weer laten glazen van uw houten vloer en het streeploos reinigen van tegels. Met de tapijtglijder reinigt u snel en eenvoudig vloerbedekking en tapijt.

Meubel- en stofferingstomer
Voor het opfrissen van stoffen meubels, gordijnen en de bekleding van uw auto, is H2O Steam FX Pro ideaal. Gebruik hem als handstoomreiniger en reinig de stoffen oppervlakken zonder hoezen te verwijderen of gordijnen los te maken. Maar ook voor het opfrissen en reinigen van dekbedden en matrassen is het H2O stoomapparaat zeer geschikt.

Kledingstomer
Kleding naar de stomerij brengen is een dure aangelegenheid. Fris uw mooie kleding op en verwijder de kreukels eenvoudig en snel met het kledingstomer opzetstuk.

Vlekkenreiniger
Voor het snel en eenvoudig verwijderen van vlekken op de vloer, op het aanrecht of de kookplaat, gebruikt u de handstomer met de lange spraynozzle.

Krachtig vermogen van 1200 watt
Steam FX Pro heeft een vermogen van maar liefst 1200 watt om diep door te kunnen dringen in hoeken en gaten. De hete stoom lost het vuil op, terwijl de microvezel hoes het vuil absorbeert. Het ergonomische ontwerp maakt het stoomsysteem gemakkelijk te manoeuvreren. De stoommachine weegt net iets meer dan een kilo, dus hij is super lichtgewicht en voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.

Het hele huis hygiënisch schoon
De hete, krachtige stoom (110 graden), zorgt voor een diepe, krachtige reiniging. Dankzij een extra grote watertank kunt u langer schoonmaken zonder opnieuw bij te hoeven vullen. De tank heeft een inhoud van 320 ml waarmee u het apparaat 17 minuten op volle continue stoomkracht kunt gebruiken.

De Steam FX Pro dood zelfs salmonella en e-colibacteriën zonder gebruik van schadelijke chemicaliën en dure schoonmaakmiddelen. En met de meegeleverde voegenreiniger worden de voegen in de badkamer en keuken weer brandschoon.

De H2O Steam FX Pro wordt compleet geleverd met alle accessoires en microvezel hoezen om alle schoonmaakklussen in huis aan te pakken. De microvezelhoezen zijn uitwasbaar en keer op keer te gebruiken.

Specificaties

  • Merk: JML
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 0830809008453
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0.32
  • Vermogen (Watt): 1200.0
  • Afmeting (cm): 120 (H)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten