Hakmes / Bijltje, 16,5cm - Grunwerg Equilibrium

2140228
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hakmes uit de Equilibrium serie van Grunwerg met 55 HRC

Een goed hakmes is onmisbaar in de keuken bij de verwerking van de grotere stukken vlees met bot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vleugels, poten en zelfs ribben. Dit hakmes heeft een volledig gesmeed blad van Duits staal met een hardheid van 55 HRC. Het staal is verrijkt met molybdeen en vanadium, hierdoor blijft het mes lang scherp en is deze eenvoudig te slijpen. Daarnaast is het lemmet gehard wat hem ook zeer duurzaam maakt.

Pluspunten:

55 Rockwell (absoluut hard en makkelijk te slijpen) POM handgreep 2 jaar garantie 470 gram Moderne vormgeving Duits staal

Minpunt:

Niet vaatwasmachinebestendig

Grunwerg heeft al meerdere awards binnen gesleept in de categorie huishoudelijk en catering. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Premium, roest vrij stalen, producten zoals bestek, messen, kookgerei en alles omtrent koffie, thee en tafelen. En dat allemaal voor een leuke prijs! Pioneer, Rockingham Forge, Global en Cafe Ole zijn slechts enkele voorbeelden van de bekende merken die voort zijn gekomen uit de constante wil om te verbeteren bij Grunwerg.
Met meer dan 70 jaar ervaring in het ontwikkelen van huishoudelijke producten weten ze precies wat wij zoeken en zijn ze dan ook nog lang niet klaar met het verder uitbreiden van hun assortiment.

Specificaties

  • EAN: 5019311948180
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten