Handige haarborstel met spiegelende haarborstel met magische muntspiegel.

Omschrijving

Het penseel WISH HANDY MIRROR is een goede keuze voor kinderen. Het is klein en uiterst comfortabel om vast te houden voor kleine handen.

Babyharen zijn zeer delicaat en zitten graag in de knoop, en het kammen ervan met traditionele penselen wordt vaak geassocieerd met trekken en pijn. Met TWISH HANDY MIRROR wordt de dagelijkse haarverzorging een waar genoegen. Dankzij het gebruik van speciaal materiaal zorgt de kwast voor een pijnloze en snelle doorkambaarheid. Bovendien zijn de tanden die in de borstel worden gebruikt ideaal voor hoofdhuidmassage. De ingebouwde spiegel zorgt voor een snelle controle over het kapsel, en de vrolijke kleuren en interessante vorm worden door kinderen graag gebruikt, wat het gebruik nog leuker maakt. De borstel kan droog en nat haar perfect verwerken.

De knoppen, gebroken haar, onaangename rukken? Weet je dat? Wat als het makkelijk, snel en prettig was om je haar zo te kammen? Het is mogelijk met de nieuwe haarborstel van Twish.

Elke van onze borstels is ontworpen met u en uw haar in het achterhoofd. We wilden je negatieve poetservaring gewoon een slechte herinnering maken. Dankzij het speciale materiaal en de innovatieve penseelvormen kunt u gemakkelijk elk haar - kort, lang, recht, krullend - kammen zonder problemen voor onze penselen! Bovendien zijn ze perfect voor hoofdhuidmassage, die, zoals u weet, een grote invloed heeft op de conditie van het haar.

U kunt kiezen uit verschillende vormen en kleuren om het penseel aan te passen aan uw behoeften, smaak en humor! De producten zijn opvallend en zien er geweldig uit in de badkamer, en dankzij hun kleine formaat kunt u ze in uw tas gooien.

Specificaties

  • EAN: 4526789012400
  • Afmeting (cm): 155x80x40 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten