Hangmat met standaard - Hangmat - Hangmatstandaard - Hangmat standaard - Lariks hout - 313 x 115 x 120 cm

3723166
184.90
Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 36 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NiceGoodz
4 Sterren
Hangmat met standaard - Hangmat - Hangmatstandaard - Hangmat standaard - Lariks hout - 313 x 115 x 120 cm
184.90
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Pak een goed boek, een drankje en geniet van de rest van een zonnige dag in je hangmat met standaard. Dankzij het unieke, gewelfde ontwerp wordt deze hangmat het esthetische hoogtepunt van je tuin. De hangmat is gemaakt van hoogwaardig polykatoen, wat een hoog comfort biedt en dankzij de touwen en spreidstok aan beide uiteinden van de hangmat niet kan knopen of kantelen.

De hangmat voor één persoon is perfect om even lekker uit te rusten na een drukke dag. Naast het hoogwaardige polykatoen is het frame gemaakt van sterk, stabiel en duurzaam lariks hout, dat tot 120 kg kan dragen. Deze hangmat set is dus niet alleen mooi, maar ook uitermate praktisch voor gebruik in je tuin, woonkamer of waar je eigenlijk ook maar wilt. Trakteer jezelf nu op deze hangmat en geniet.


Highlights:
? STEVIGE FRAME: deze hangmatstandaard is gemaakt van lariks hout en behandeld met natuurlijke, weerbestendige verf op oliebasis. Dit geeft hem een hoge stabiliteit, robuustheid en weerstand tegen weer en rot. Dit robuuste frame kan gemakkelijk een gewicht tot 120 kg dragen, omdat de 4 steunpunten op de vloer de stabiliteit verhogen.
?1-PERSOONS KATOENEN HANGMAT: onze comfortabele hangmat is gemaakt van polykatoen en zorgt voor een comfortabele, ontspannende en gewichtloze rust. Het grote liggedeelte meet 2 m x 1 m en biedt ruimte aan één persoon om zich volledig uit te strekken, een boek te lezen, een film te kijken of gewoon een dutje te doen en de dag voorbij te laten gaan.
?AANTREKKELIJK MODERN DESIGN: dankzij de unieke en elegante boogvorm van het frame wordt het dynamische design van je hangmat al snel een opvallend en decoratief onderdeel van je omgeving en tegelijkertijd geeft hij je een hoog comfortniveau.
?DEGELIJK BEVESTIGINGSMATERIAAL: we verzenden de hangmat en standaard naar je toe met robuuste roestvrijstalen schroeven, kettingen en haken die de set vele jaren sterk en betrouwbaar houden. De uitgewaaierde touwen aan de uiteinden van de hangmat aan de spreidstok voorkomen knopen en verdelen het gewicht gelijkmatig, waardoor onbedoeld omrollen wordt voorkomen.
?BINNEN EN BUITEN: je kunt het compacte frame gemakkelijk van de ene naar de andere plek verplaatsen. Je kunt de hangmat dus niet alleen in je huis gebruiken als tijdelijke bed vervanging, wat vaak zorgt voor een diepere en meer rustgevende slaap en je verlost van rugpijn. Ook kan de hangmat worden gebruikt om buiten te ontspannen op het terras, balkon, veranda of bij het zwembad, enz.

Specificaties:
? Kleur: natuurlijk hout
? Materiaal standaard: Lariks hout
? Materiaal hangmat: polykatoen
? Afmetingen standaard (LxBxH): 313 x 115 x 120 cm
? Afmetingen hangmat (LxB): 200 x 100
? Maximale belasting 120 Kg
? Gewicht 24,6 Kg

Leveromvang:
1x hangmatstandaard van Lariks hout
1x hangmat van polykatoen
1x set bevestigingsmateriaal
Handleiding

Specificaties

  • Merk: Costway
  • EAN: 0617748484339
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 120.0
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 313x115x120 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten