Hartman Napoli/Concrete 220 cm. tuinset 7-delig verstelbaar

3745882
1359.00
Je kunt 271 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 271 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Napoli/Concrete 220 cm. tuinset 7-delig verstelbaar
1359.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hartman Napoli/Concrete 220 cm. tuinset 7-delig verstelbaar

De verstelbare tuinstoelen zorgen ervoor dat je in verschillende standen kunt zitten. Na het eten kun je de stoel verstellen in ligstand om even heerlijk te ontspannen. De Hartman Napoli/Concrete tuinset bestaat uit 6 Hartman Napoli verstelbare tuinstoelen en 1 Concrete tuintafel van 220 x 100 cm. De tuinset heeft een unieke uitstraling en valt direct op in je tuin. Bestel de tuinset eenvoudig online en wij bezorgen de set bij je thuis zonder bezorgkosten.

Eigenschappen Hartman Napoli

De Hartman Napoli is een tuinstoel die in verschillende standen te verstellen is. De verstelbare tuinstoel heeft een stevig aluminium frame. Het frame is voorzien van een beschermende coating welke kras- en stootvast is en kan niet verroesten. Hierdoor geniet je jarenlang van de stijlvolle tuinstoel. Het zit- en ruggedeelte is gemaakt van textileen. Textileen voel comfortabel en luchtig aan en droogt snel op na een regenbui. Voor extra comfort zou je ervoor kunnen kiezen om een kussen in de stoel te plaatsen.

Eigenschappen Concrete tuintafel

De Concrete tuintafel met zijn afmetingen van 220 x 100 cm. biedt plaats aan 6 personen. Deze tuintafel heeft een schitterende uitstraling. Het onderstel van de betonlook tuintafel is gemaakt van stevig aluminium. Het aluminium is afgewerkt met een beschermende coating die ervoor zorgt dat het frame kras- en stootvast is. De X-vormige tafelpoten geven het geheel een opvallende uitstraling. Hierdoor is de tafel dan ook een echte eyecatcher. Zowel het blad als het onderstel zijn gemaakt van aluminium. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelindustrie, dit heeft uiteraard een reden. Aluminium is namelijk licht in gewicht, heeft weinig onderhoud nodig en kan niet verroesten. Daarnaast is het eenvoudig schoon te maken met water en gaat het jarenlang mee. Het tafelblad heeft een betonlook, als je er op tikt klinkt het niet metaalachtig dankzij de speciale coating. Geniet van een heerlijk diner aan deze stijlvolle tuintafel.

Deze 7-delige tuinset bestaat uit:

6x Hartman Napoli verstelbare tuinstoel
1x Concrete tuintafel - 220 x 100 cm.

.

Specificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7423454982969
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten