Hartman Napoli/Lena balkonset - 5-delig

3644863
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hartman Napoli/Lena balkonset

Op zoek naar een verstelbare tuinset voor op je balkon? Dan is de Hartman Napoli/Lena balkonset zeker een aanrader. Deze comfortabele balkonset bestaat uit 4 Hartman Napoli standenstoelen en 1 Lena tafel 90 x 90 cm. Geniet van een heerlijke lunch of gezellige borrel aan deze stijlvolle tuinset.

Eigenschappen Lena tuintafel

De Lena tuintafel is volledig vervaardigd uit aluminium. Aluminium wordt veel gebruikt in de tuinmeubelindustrie en is dan ook perfect geschikt voor buitengebruik. Het aluminium is afgewerkt met een beschermende antracietkleurige poedercoating. Deze coating zorgt ervoor dat de Lena tuintafel kras- en stootvast is. Onder elke tafelpoot zit een verstelbaar dopje zodat je de tafel stabiel kunt afstellen.

Eigenschappen Hartman Napoli tuinstoel

De Hartman verstelbare tuinstoel Napoli kenmerkt zich door zijn kwaliteit. Het frame van de standenstoel is vervaardigd uit aluminium. Dit materiaal is stevig, onderhoudsarm en licht in gewicht. Daarnaast kan het niet verroesten waardoor het jarenlang meegaat. Tussen het aluminium frame is textileen gespannen. Dit materiaal voel comfortabel en luchtig aan en is heel snel droog na een regenbui. De rugleuning is in verschillende standen verstelbaar zodat je altijd jouw favoriete positie aan kunt nemen. De combinatie van aluminium en textileen zorgen ervoor dat de standenstoel erg onderhoudsvriendelijk is.

Deze 5-delige balkonset bestaat uit:

4x Hartman Napoli verstelbare tuinstoel
1x Lena tuintafel 90 x 90 cm.

 

Specificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090305485460
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten