Hartman Sonata - Da Vinci tuinset 7-delig

3704089
2989.00
Je kunt 597 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 597 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Sonata - Da Vinci tuinset 7-delig
2989.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hartman Sonata - Da Vinci tuinset 220 x 100 cm.

De set bestaat uit 6 stoelen en een tafel. Het is ook mogelijk om aan de kopse kanten van de tafel een extra stoel te plaatsen zodat er plek is voor 8 personen. De Hartman Da Vinci tuinstoel heeft een mooi afgewerkt aluminium frame. Dit frame heeft een Xerix coating. Tussen dit frame is de textileen zit en rugleuning gespannen. Dit is een soort doek wat ervoor zorgt dat je heerlijk kunt zitten in de Hartman Da Vinci. De Armleuningen zijn van teak hout. Dit combineert erg goed bij het teak houten tafelblad van de Sonata tuintafel. De tuintafel heeft net als de stoelen een aluminium frame en uiteraard is dit ook uitgevoerd in de kleur xerix.

Eigenschappen Hartman Sonata tuintafel teak – antraciet

Het teakhouten tafelblad is gemaakt van 100% FSC, gerecycled teakhout. Zoals alle natuurlijke materialen heeft ook teak hout zo zijn charmes. Door de seizoenen heen zal teak namelijk gaan vergrijzen. Ook kunnen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Om vlekken te voorkomen kun je de tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak hout water- en vuilafstotend wordt. Let op dat je de Sonata teak tuintafel nooit afdekt met een (bescherm)hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het teak hout niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan die niet meer weggaan. 

Hartman produceert al jaren kwaliteitsmeubilair. Dit zorgt ervoor dat u er van verzekerd bent dat u met deze tuinset absolute kwaliteit in huis haalt.

Deze Hartman tuinset bestaat uit:

6x Hartman Da Vinci verstelbare tuinstoel met teak armleuning
1x Hartman Sonata tuintafel 220x100 cm.

Specificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090324119155
  • Zithoogte (cm): 44.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten