HDMI Capture Card - HDMI naar USB - Video Capture

3470038
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij Video-bellen op een professionele manier? 

Gebruik jouw camera als webcam met de Plug & Play Capture Card. Sluit jouw DSLR, action cam of camcorder aan met een HDMI-kabel en begin met live streamen. Deze handige "hdmi naar usb converter" gebruik je om beelden van je fototoestel, camera of GoPro om te zetten naar je computer om deze zo te kunnen bekijken en delen! Door de USB-uitgang die aan het eind van deze stick zit kan je deze makkelijk verbinden aan bijvoorbeeld een computer.

Kwaliteit
De kwaliteit van de beelden die omgezet wordt naar je computer is aanzienlijk hoog, door de snelle verbinding tussen de HDMI-ingang en de USB-uitgang worden de beelden snel en met hoge kwaliteit doorgegeven.

Snelheid
De snelheid van het omzetten van beelden is uitmuntend, sluit jouw Video Capture aan op jouw computer en de beelden die je neemt worden gelijk doorgeschakeld! Hierdoor kun je gelijk zien hoe jouw beelden eruitzien en hoef je dit niet meer op te zoeken op jouw camera toestel.

Apparaten
De HMDI Video Capture is bruikbaar met meerdere apparaten, een paar input apparaten zijn bijvoorbeeld: GoPro, camera of een webcam. Een output apparaat kan bijvoorbeeld een computer zijn

Specificaties:
Kleur: Zwart
Materiaal: Plastic
Afmetingen (lxbxh): 6,4 cm x 2,8 cm x 1,3 cm
Gewicht: 100 gram
Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720254318240
  • Kabellengte (cm): 10
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten