HEM Apple iPhone 12 / 12 Pro Glitter Silver Siliconen Gel TPU / Back Cover / Hoesje iPhone 12 / 12 Pro

3421130
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Glitter Silver siliconenhoesje. Bescherming zonder dat uw telefoon veel dikker wordt? Dit transparant slanke unieke siliconen hoesjes is speciaal gemaakt voor de iPhone 12 / 12 Pro. Het sterke flexibele materiaal beschermt uw telefoon optimaal en geeft een extra grip aan uw telefoon. Het hoesje valt over de rand van uw telefoon waardoor uw iPhone 12 / 12 Pro optimaal beschermt is ook al mocht hij op de zijkant komen te vallen. Omdat uw beeldscherm niet beschermd is raden wij u wel aan om een beeldbeschermer van glas aan te schaffen zie dit bij onze overige producten.

Om van echtheid gegarandeerd te zijn staat er rechts onderin op de voorkant van uw hoesje het HEM logo.

Kenmerken:

 • Uitstekende bescherming voor uw iPhone 12 / 12 Pro
 • Gemaakt van TPU
 • Openingen voor vitale functies 
 • In verschillende leuke kleuren te verkrijgen
 • HEM hoesje (depotnr 1334010) 

 

Hoesjesweb Eigen Merk hoesjes en glasplaatjes voor de iPhone 12 zijn met uiterste zorg voor u gemaakt verpakt en verzonden. Wij hebben een groot assortiment voor de iPhone 12 en alle aanverwante artikelen die wij continue optimaliseren naar uw gebruiksgemak.

 

Boekjes iPhone 12 / 12 Pro / Bookcases iPhone 12 / 12 Pro/ Boekjes met Rits voor iPhone 12 / 12 Pro / Apple iPhone 12 / 12 Pro Telefoonhoesjes met Rits ;

 

Al onze boekjes zijn met een siliconen binnenkant. Deze kan u dan ook makkelijk om uw telefoon doen. Als u begint met uw telefoon in 1 hoekje te doen dan vervolgens het hoekje erboven dan volgt de rest vanzelf als u de hoeken van uw telefoon aandrukt.

 

Wij willen u wel wijzen op het maximaal aantal pasjes wat wij meegeven in de beschrijving. Niet dat het maximaal past want u kan er nog veel meer in stoppen, maar zo blijft uw hoesje het langste mooi.

 

Siliconenhoesje iPhone 12 / 12 Pro / Iphone 12 / 12 Pro Siliconen Gel TPU / Back Cover iPhone 12 / 12 Pro/ 100% Siliconen voor uw iPhone 12 / 12 Pro;

 

Als u begint met uw telefoon in 1 hoekje te doen dan vervolgens het hoekje erboven dan volgt de rest vanzelf als u de hoeken van u uw telefoon aandrukt. Bij de voor en achterkant siliconen doet u eerst de achterkant en dan voorzichtig de voorkant. Let wel bij de transparant 100% siliconen zijn er kleine stipjes om uw toestel beter met de Touch screen te laten werken.

 

Insteekhoesjes en Broekriemhoesjes voor iPhone 12 / 12 Pro;

 

Uw telefoon kan zonder andere bescherming in het hoesje worden geplaatst. Wilt u dit hoesje gebruikten met bijvoorbeeld een siliconen hoesje eromheen adviseren wij u een groter hoesje dan waarvoor het hoesje bedoeld is. Beide hoesjes kunnen aan de riem gedragen worden. De insteek in een verticale positie en de Broekriem in een horizontale positie. Veel van onze klanten gebruiken de insteek hoesjes met een koortje erdoorheen geregen om uw nek te hangen. Let op het koortje moet uzelf fabriceren en aanschaffen!

 

iPhone 12 / 12 Pro Screenprotectors / Glasplaatjes iPhone 12 / 12 Pro

 

De installatiehandleiding voor uw glasplaatjes worden altijd meegezonden. Met een makkelijke stap voor stap uitleg. Tevens kan u zien doormiddel van de video welke te zien is op BOL hoe u deze zou moeten installeren.

 

Specificaties

 • Merk: HEM
 • EAN: 8720195856702
 • Geschikt voor telefoon merk: Apple
 • Geschikt voor telefoon model: iPhone 12
 • Type hoesje: Back Cover
 • Kleur: Zilverkleurig
 • Materiaal: TPU
 • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5

Reviews

Gesponsorde producten