HG alle nare geurtjes weg 500 ml

1136628
8.09
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
HG alle nare geurtjes weg 500 ml
8.09
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HG alle nare geurtjes weg verwijdert nare geurtjes op een effectieve en biologische manier. Dit product maskeert de geur niet, maar verwijdert de stankbron waardoor de geur niet meer terugkomt. HG alle nare geurtjes weg kan op vrijwel alle absorberende ondergronden worden gebruikt en helpt onder andere tegen stank door urine, uitwerpselen, braaksel, huisdieren, nicotine, fruit, groente en vele andere stankbronnen door middel van natuurlijke enzymen en microben.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
De bron van de vervuiling dient vooraf zoveel mogelijk verwijderd te worden. Spray daarna het te reinigen oppervlak ruim in met HG alle nare geurtjes weg. Het is belangrijk dat het product op de stankbron wordt aangebracht om de stank te verwijderen. De nare geur verdwijnt, afhankelijk van de porositeit, tussen de 20 minuten en enige uren. Wanneer het behandelde oppervlak droog is, is de vieze geur ook verdwenen.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148625
  • EAN: 8711577190736
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten