HG ECO kookplaatreiniger 500 ml

3317093
6.29
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HG ECO kookplaatreiniger 500 ml
6.29
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

HG ECO kookplaatreiniger verwijdert gemakkelijk en snel dagelijkse vervuiling zoals vet, kookvocht en lichte kalkaanslag. Een stralende kookplaat is het resultaat!HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen.Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Een aantal keren HG ECO kookplaatreiniger op de kookplaat sprayen en even laten intrekken. Afnemen met een vochtige doek en vervolgens het oppervlak droogwrijven met een schone keukendoek of keukenpapier. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0006067
  • EAN: 8711577271510
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Afmeting (cm): 6,7x9,4x24,9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten