HG ECO ontstopper 1 L

Verkrijgbaar in onze winkels voor 9.19
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
3317086
15.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Stunthal
3,5 Sterren
HG ECO ontstopper 1 L
15.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG ECO ontstopper is een veilige, maar zeer krachtige ontstopper. Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden, waardoor er minder kans op spatten bestaat.HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen.Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Giet voorzichtig 300 ml HG ECO ontstopper in de verstopte afvoer. Ongeveer 30 minuten laten inwerken en vervolgens flink met water naspoelen. Laat bij een hardnekkige verstopping, waarbij de afvoer niet meer doorloopt, de gootsteen of wastafel vollopen met warm water. Voeg vervolgens 300 ml HG ECO ontstopper aan dit water toe en laat dit een nacht staan. De volgende morgen naspoelen met warm water. Doordat HG ECO ontstopper zwaarder is dan water, zakt het door het water heen naar de verstopping. Door de combinatie van het product en de druk van het water zal de hardnekkige verstopping worden verwijderd.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0006060
  • EAN: 8711577271268
  • Inhoud in liters: 1000.0
  • Afmeting (cm): 8,3x8,3x26,1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten