HG glasreiniger concentraat 500 ml

1182100
6.59
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HG glasreiniger concentraat 500 ml
6.59
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG glasreiniger concentraat is super geconcentreerd en reinigt absoluut streeploos. Het product reinigt de ramen intensief en ontvet, zonder dat het ammonia en spiritus bevat. HG glasreiniger concentraat wordt niet voor niets door professionele glazenwassers gebruikt. Het voldoet aan alle professionele eisen en zelfs meer, want het is pH-neutraal en tast verf, lak en kunststof dus niet aan en is mild is voor de handen. Het is zeer zuinig in gebruik; een fles is goed voor tenminste 35 wasbeurten.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Doseer 15 ml (ongeveer een theelepel) HG glasreiniger concentraat met een halve emmer (5L) handwarm water. Voor het beste resultaat de ramen doormiddel van ronddraaiende bewegingen wassen. Maak met behulp van een wisser overlappende stroken bij het droogtrekken. Droog het wisserblad telkens met een doek alvorens opnieuw aan te zetten. Was de ramen nooit in direct zonlicht. Voor zeer vervuilde ramen kan HG glasreiniger concentraat onverdund gebruikt worden. Breng hiervoor een hoeveel aan op een spons en dep de vervuilde plek in. Laat het even inwerken en neem het vervolgens af met water.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148617
  • EAN: 8711577190286
  • Inhoud in liters: 0.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten