HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines 200 gr

1182098
12.29
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines 200 gr
12.29
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines voorkomt en verhelpt storingen in een wasmachine en vaatwasser.In eerste instantie lijken was- en vaatwasmachines schoon, maar dat zijn ze niet. Bij elke wasbeurt worden cruciale onderdelen vervuild door aanslag van kalk, zeep en vuil, waardoor er problemen met de machine ontstaan of deze zelfs defect raakt. HG onderhoudsmonteur voor (vaat)wasmachines voorkomt vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en andere moeilijk bereikbare onderdelen.Wanneer deze onderdelen niet worden gereinigd ontstaan ongemerkt problemen, zoals een niet schone was of vaat, een wasprogramma dat langer duurt, een machine die niet goed verwarmt of blijft afpompen of een defect verwarmingselement. Uiteindelijk slijten de onderdelen door deze aanslag, waardoor storingen ontstaan. HG onderhoudsmonteur kan dit voorkomen doordat het deze onderdelen eenvoudig reinigt. Het product zorgt ervoor dat de afdichtingsrubbers elastisch en waterbestending blijven, waardoor er geen lekkage, storing en kortsluiting ontstaat.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is en vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met HG onderhoudsmonteur. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur. Start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. Bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met één volledig flesje HG onderhoudsmonteur gevuld te worden. Voeg geen extra wasmiddel toe. Stel het programma in op de stand voor de bonte was. Zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148559
  • EAN: 8711577190125
  • Inhoud in liters: 0.2

Beoordelingen

Gesponsorde producten