HG onkruidspray

HG onkruidspray
Bekijk video(s)
1403011
7.00
Dit artikel is te verkrijgen in onze Blokker winkels.
Morgen, vanaf 2 uur na opening* (gratis)

1+1 gratis

t/m 8 augustus 1+1 gratis op alle sales artikelen. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG onkruidspray is een niet-selectief bladherbicide en kan dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen rechtstreeks of na overwaaien, ernstig beschadigen of doden. Werk dus nauwkeurig, behandel alleen die planten die bestreden moeten worden. Het bestrijdt en/of onderdrukt onkruid door middel van contactwerking.


Voor gebruik de fles goed schudden, vervolgens de nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Indien je de fles eerder hebt gebruikt, kunnen er mogelijk resten van de vloeistof zijn achtergebleven in de spuitopening waardoor deze bij hergebruik minder goed zou kunnen functioneren. Bij hergebruik de spuitopening altijd eerst goed doorspoelen met behulp van heet water uit de kraan, bijvoorbeeld via de ontluchtingsgaatjes aan de zijkant van het schuimpijpje.


Het onkruid moet in het geheel worden bespoten, maar voorkom dat het product van het onkruid afdruipt. Voor het beste en snelste resultaat bij voorkeur spuiten bij hogere temperatuur, zonnig en droog weer en als er binnen 2 uur na toepassen geen neerslag wordt verwacht. Bij volgroeide onkruiden is hergroei mogelijk, herhaal de behandeling in dat geval (uitputten van het onkruid). Gebruik herbiciden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0149342
  • EAN: 8711577218461
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Afmeting (cm): 8,5x24,9 (BxH)

Reviews

Gesponsorde producten