HG koffiemachine ontkalker citroenzuur 500 ml

Verkrijgbaar in onze winkels voor 5.89
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
1182078
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Stunthal
3,5 Sterren
HG koffiemachine ontkalker citroenzuur 500 ml
11.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG koffiemachine ontkalker citroenzuur ontkalkt alle espresso- en padkoffiemachines op basis van citroenzuur. Deze ontkalker werkt veilig, snel, geurloos en is volledig biologisch afbreekbaar. Bij regelmatig gebruik van HG koffiemachine ontkalker blijft de koffie lekker smaken, behoudt het apparaat zijn snelheid en gaat het espresso- of padkoffiezetapparaat jaren langer mee. Dit product is goed voor 6 keer ontkalken.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Giet 75 ml, ongeveer ¾ koffiekopje, HG koffiemachine ontkalker citroenzuur in het water reservoir en vul dit aan tot 750 ml water (10 keer verdund). Laat deze oplossing 10 minuten inwerken. Zet vervolgens het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen. Doe het apparaat uit en laat het product 10 minuten inwerken en laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir geheel leeg is. Spoel na de behandeling het apparaat tenminste 3 keer door met schoon leidingwater. Plaats bij het een padkoffiezetapparaat eventueel eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad in de machine. Zo worden hier eventuele kalkresten in opgevangen. Hierdoor kan er een mogelijke verstopping van de uitstroomopening voorkomen worden.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148535
  • EAN: 8711577190491
  • Inhoud in liters: 0.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten