HG toiletgel extra sterk 500 ml

1136381
7.59
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*
HG toiletgel extra sterk 500 ml
7.59
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG toiletgel extra sterk verwijdert eenvoudig probleemvervuiling in de toiletpot, zoals hardnekkige kalkaanslag, urinesteen of ander moeilijk te verwijderen aanslag, zonder het toilet aan te tasten.Hardnekkige aanslag zit vaak aan de binnenzijde, de hals en onder de rand van het toilet. Hierdoor is een toilet niet hygiënisch schoon, gaat muf ruiken en spoelt minder goed door. HG toiletgel extra sterk hecht zich aan het oppervlak van de toiletpot en verwijdert effectief alle probleemvervuiling.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Spuit HG toiletgel extra sterk in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de toiletpot. Laat vervolgens de gel minimaal 20 à 30 minuten inwerken. Borstel daarna de toiletpot goed schoon met een toiletborstel en spoel tot slot het toilet door.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148585
  • EAN: 8711577094683
  • Inhoud in liters: 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten