HG zilver snelglansdip

4.5 Sterren
2 beoordelingen
HG zilver snelglansdip
HG zilver snelglansdip
Bekijk video(s)
1136640
9.79
Dit product is uitverkocht Alleen te koop per 2 stuks

2e halve prijs

t/m 4 juli 2e halve prijs op alle HG schoonmaakartikelen. Bekijk hier de deelnemende artikelen.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wanneer zilver bestek of kleinere zilveren of verzilverde voorwerpen dof en donker geworden zijn, kunnen ze schoon gemaakt en op glans gebracht worden met het zeer snel werkende HG zilver snelglansdip. Al na 5 à 10 seconden onderdompelen krijgen de voorwerpen hun oorspronkelijke glans en kleur terug. Sneller kan niet!
 

Hoe te gebruiken?
Dompel, eventueel met behulp van het bijgeleverde pincet, de voorwerpen in de vloeistof. Haal ze er na 5 à 10 seconden weer uit. Lange voorwerpen die niet geheel ondergedompeld kunnen worden, een keer omdraaien en nogmaals onderdompelen en vervolgens goed afspoelen met water.
 

Over HG
HG International B.V. is een puur Nederlands bedrijf met eigen vestigingen in verschillende landen en waar in totaal meer dan 200 mensen dagelijks met grote inzet werken. HG maakt voornamelijk schoonmaakproducten voor in en om het huis. Voor bijna elke object heeft HG wel een oplossing. Denk eens aan het reinigen van auto’s, boten, de caravan, de keuken, meubels, tegels, parket, tapijt en nog veel meer. HG heeft dan ook als filosofie dat de gebruiker zoveel mogelijk zelf in huis kan doen. In Almere maakt HG circa 300 verschillende producten die hun weg vinden naar miljoenen tevreden consumenten in meer dan 45 landen.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148675
  • EAN: 8711577104276
  • Inhoud in liters: 0.65
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 834.0

Reviews

Gesponsorde producten