Hidrate Spark 3 Waterfles - 592 ml - Black

3228138
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dagelijks genoeg drinken op een slimme én stijlvolle manier. De Hidrate Spark 3 Waterfles houdt bij hoeveel water je drinkt en geeft een LED melding als het tijd is voor een nieuwe slok. Zo haal je moeiteloos je dagelijkse waterinname van 1,5 tot 2 liter.

Hidrate Spark 3; de smart waterfles

De Hidrate Spark 3 Waterfles is een prachtige kunststof waterfles met een sensor in de bodem van de fles. Deze sensor registreert hoeveel water je drinkt en hoe vaak je deze bijvult. Dit zie je allemaal terug in de app op je smartphone. De fles motiveert je daarnaast om ook echt te blijven drinken. Als het tijd is om te drinken, licht de gehele fles op en krijg je een push-melding op je telefoon. De frequentie stel je zelf in, maar wordt ook vastgesteld op basis van je lichaam en hoe actief je bent. Hieronder vind je een overzicht van de smart functies van de Hidrate Spark 3

Houdt bij hoeveel water je drinkt en registreert dit in de appHeeft een instelbare gloed die oplicht zodra je moet drinkenSynchroniseert met de meeste fitness appsHeeft een zoekfunctie zodat je je kwijtgeraakte fles met de app kunt terugvindenHeeft de mogelijkheid om de waterinname van meerdere personen bij te houden.

Compatible met je telefoon, smartwatch en apps

Je vochtinname wordt nauwkeurig bijgehouden via de Hidrate Spark app die je installeert op je smartphone. Via bluetooth is deze app gekoppeld met je waterfles. Naast een app, kun je de Hidrate Spark 3 ook gebruiken in combinatie met je smartwatch en is hij koppelbaar met bekende apps als Google Fit, Apple Health, Garmin, Fitbit, Healt Mate en Under Armor.

Andere handige eigenschappen

Bij het ontwerp van de Hidrate Spark 3 is overal aan gedacht. Hieronder een overzicht van alle unieke voordelen:
Met zacht omhulsel die gemakkelijk vast te houden is en die voor minimale condensatie zorgtZonder BPA, gemaakt van Tritan en polypropyleen kunststof. Geschikt voor voedselHet deksel en de onderste ring kunnen in de vaatwasser. De rest kun je met de hand afwassenMet CR2477 batterij die maanden meegaat


Stijlvolle kleuren

De Hidrate Spark 3 is bij ons verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:
BlackRoyal ScubaDaarnaast kun je zelf de gloed van je fles aanpassen aan je eigen voorkeuren.


De voordelen van veel water drinken

Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar de voordelen van veel water drinken. Zo leidt voldoende vochtinname tot een mooiere en stralende huid. Daarnaast slaap je rustiger, heb je meer energie overdag en is je algehele gezondheid een stuk beter.

Specificaties

  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 0815105023225
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: PVC

Beoordelingen

Gesponsorde producten